Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
8 juli 2013 av z_Svalah i skaffa hund (9 svar)
Skaffa hund för första gånge, Kinesisk nakehund!
Hej, jag har planer på att skaffa Kinesisk nakehund/Chinese Crested dog (true hairless) i närliggande framtiden nu.. Och skulle vilja veta så mycket som möjligt om Kinesiska nakenhundar från dom som har det.

Har lånat böcker både om att skaffa hund och en bok jag lyckades hitta på biblioteket om kinesisk nakenhund (dock på engelska och ifrån 1990). Detta kommer bli min första hund jag skaffar. Är van vid djur, då min syster har katt och jag är dogwalker då och då åt en familj som har en mellan puddel.

Om det skulle vara så att någon som har kinesisk nakenhund och bor i stockholm skulle vilja ses, så skulle det var jätte kul! Jag vill bekanta mig och lära mig så mycket om rasen som möjligt..men hittils av det jag läst och fått reda på om rasen så är jag realtivt säker på att den skulle passa mig.

min tanke är att jag skulle vilja vara fodervärd, men har inte helt bestämt mig än.
så tips på kennel som erbjuder en att vara fodervärd för rasen är väldigt uppskattat! Helst i Stockholms län, men går också bra med andra städer (är en del i Kalmar med, pga att min familj bor där). Som sagt allt info om rasen och tips och råd för att skaffa hund första gången är välkomna! detta är något jag vill ska bli så bra som bara möjligt innan jag tillslut skaffar min lilla vovve :) så det får ta den tid det tar tills allt är fixat och klart.

Hoppas vi hörs :)
/Nicolina

Som medlem kan du här läsa lite kort info om z_Svalah och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
skaffa en schäfer   [6] 3 apr: Dimma 2 maj: AliceSven skaffa hund men kan ej enas om ras!   [5] 24 mar: Citronskalet 30 mar: Ayrin Första tävlingen   [6] 7 okt: Maldah 11 okt: Maldah Tips om första hund till familj   [9] 5 okt: Trientalis 11 okt: Ayrin Tror att första stadiet av valpningen är igång!   [0] 19 jul: April25 Ska på min första utställning om 1 veckor   [14] 28 maj: BullandBear 31 maj: Draghund Vill skaffa mer hunderfarenhet, tips?   [8] 30 dec: birrebarre 16 jan: Draghund Våga skaffa en ny hund   [9] 2 nov: Hundar03 8 nov: Leias husse Skaffa valp om man har frigående innekanin   [1] 9 jul: Camillla 13 jul: Ayrin När klippa pälsras för första gången?   [2] 9 jul: Janna77 10 jul: -Aslan pwd-
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Chihuahua | Schäfer | Rottweiler | Tax | Dobermann | Shetland Sheepdog | Boxer
© 1998-2023 Enfinia AB