Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
23 juli 2013 av z_pionflickan i klotterplank (39 svar)
Min sambo var otrogen mot mig. Hur gå vidare?
I fredags reste jag till en vän i en annan stad för att fira hennes födelsedag och kvällen urartade lite då hon gav sig på mig på ett sätt jag aldrig sett henne göra förut, vi blev osams men redde väl ut det för stunden men jag var ändå ledsen och kände mig otrygg så långt hemifrån så försökte få tag på min sambo som varit en trygg punkt för mig i fyra år.

Jag fick inte tag på han på väldigt länge till slut fick jag fatt på grannens nummer och min sambo var där och badade och festade. Jag bad min sambo ringa mig när han gick och lade sig så jag visste att han var hemma hos våra hundar. Han skickade sms att han skulle bli kvar och tyckte att jag skulle lägga mig, väldigt olikt honom. Jag väntade i två timmar nästan sen ringde han och meddelade att han var hemma, efter kl 3 på natten. Under tiden jag väntade så fick jag se på fb att min granne taggats i en bild i badet med min sambo och två väldigt vackra flickor som jag inte sett tidigare. Jag blev lite svartsjuk men bestämde mig för att inte då ringa och be min sambo gå hem, jag vill inte vara den krävande flickvännen, jag får lita på honom.

Jag åkte hem dagen efter för stämningen var dålig på plats och hela vägen hem hade jag en dålig känsla. Bilden från natten var borttagen från fb. Väl hemma lägger jag mig på en gång men hinner inte somna innan min sambo kommer upp och säger: "Jag måste berätta en sak. Det hände en grej igår. Jag blev indragen på toan och det blev lite hångel." Mitt hjärta slog i hundratjugo. Min känsla hade haft rätt. Han förklarade mer ingående då jag bad om det även fast det säkert gör mer skada. De hade tagit på varandra och kyssts, det var händer innanför kläder på intima ställen. Jag mår illa bara av att tänka på det.

Min sambo är fruktansvärt ångerfull. Han mår skit. Han vet inte vad som hände. Han förstår inte. Han hade satt stopp och gått hem när hon börjat ta mer på honom på olämpligt ställe om jag säger så. Han var väldigt alkoholpåverkad. Hon var ruggigt vacker. Jag har spanat in henne på fb om och om igen. Nu tog jag bort min fb, jag kan inte hålla på så.

Jag vill förlåta och gå vidare. Sambon har aldrig gjort såhär tidigare och det tror jag på. Men hur tar jag mig igenom detta? Det största sveket är att han valde att lägga på luren när jag var ledsen för att gå och fortsätta festa och hångla med denna tjej. Det svider mest. Att han övergav mig där, ensam i en stad jag inte känner till långt hemifrån, ledsen.

Nu är jag sjukskriven. Sover dåligt. Kan inte äta. Jag ser min grannes hus och mår illa.

Jag önskar att jag hade ringt min sambo på natten och krävt att han skulle lämna festen och gå hem, då hade aldrig detta hänt MEN då hade jag varit boven, den svartsjuka flickvännen som kommer med krav, den flickvän jag INTE vill vara. Men så hände detta istället, han blev pojkvännen som föll för en skönhet. Hon, den tjejen, visste att han var sambo och förlovad, hon frågade frågor om mig innan och sen sätter hon klorna i honom. Tål inte såna tjejer!

Min sambo är förtvivlad. Han är rädd att jag ska lämna honom. Människor gör misstag, det är mänskligt att fela och jag tycker att alla borde få en andra chans och jag vill jobba för detta men hur? Jag pendlar mellan att vara väldigt arg, bli väldigt ledsen för att sen nästan bli likgiltig, det är som ett stort hål i mitt bröst. Han lämnade mig. Han la på luren. Det är det som gör ont. Sen hans heta träff med henne på toan får min svartsjuka att brinna så det gör ont.

Jag var till vårdcentral idag och fick lugnande och sömntabletter. Remiss till samtalskontakt men det kan ta tid. vad gör jag nu?

Ni som upplevt typ samma story, hur tog ni er vidare? Det är kaoset inom mig jag vill få ordning på.

Jag skriver här för jag har för många år sedan fått goda råd här tidigare gällande annat än hundar.

Vår förlovning känns som ett skämt. Vi har börjat prata om giftermål men nu känns det som det är inget jag ens kan tänka tanken om nu.

Som medlem kan du här läsa lite kort info om z_pionflickan och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Ni som har både sambo och hund, hur gör ni?   [11] 30 sep: Draghund 3 jan: Draghund Hur kommer jag vidare med min koppelträning?   [4] 17 apr: AnnaAlm 19 maj: Halvtand Hur får vi valpen att ty sig till sambo?   [3] 15 maj: jeans 15 maj: Sezziyanen Komma vidare med hundmötesträning   [8] 23 mar: Lokatten12 24 mar: Ayrin Råd om hur gå vidare med vetrinärbesök...   [20] 2 jan: Lokatten12 5 jan: hundöga återkomst Min sambo går knappt ut med hunden   [26] 24 nov: Elenora 13 sep: Beastmaster Hur komma vidare i Fotgående?   [1] 14 maj: Suneeta & Cubus 14 maj: Kalla Hur ska man komma vidare?   [2] 7 maj: Susan-O 8 maj: Markies valp 4 månader aggresiv mot min sambo   [7] 26 feb: stefko 6 mar: biggiesmalls Vilken hundras passar mig och min sambo?   [12] 9 dec: impalamalmo 16 jan: Teresia07
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Staffordshire Bullterrier | Cavalier King Charles Spaniel | Chihuahua | Schäfer | Engelsk Bulldogg | Riesenschnauzer | American Staffordshire Terrier
© 1998-2021 Enfinia AB