Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
6 september 2013 av Dixietown i övriga hundfrågor
Re: Ätbeteende!
Nä, men JAG nämnde matfixering i det inlägg som du uppenbarligen inte läst ordentligt. Det är det jag pratat om hela tiden. Att bla MINA hundar, som har varit matfixerade har reagerat mycket bra på att få berikning i samband med maten.

Min källa har inte sagt att hundar som inte blir berikade på annat håll nöjer sig med att bli berikade vid maten. Det vederbörande däremot har sagt är att just äta/mat är ett förbisett område när det gäller berikning.

Du känner uppenbarligen inte till det här med berikning i samband med mat och det gjorde inte jag heller tills för ett knappt år sedan. Till skillnad från dig avfärdade jag inte konceptet. Jag lever nämligen i tron att det finns folk som vet saker jag inte vet och avfärdar därför inte alla som inte säger, tycker eller tänker precis som jag som dumma.


Som medlem kan du här läsa lite kort info om Dixietown och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Min hund äter ekpollen?! Giftigt?   [4] 27 maj: LinaåBilly 28 maj: LinaåBilly Försökte döda vargar med giftigt hundfoder   [5] 18 aug: Hortensia 29 okt: hundögon Ris giftigt för människor men inte för hundar?!   [11] 20 jan: Lill-fia 21 feb: almina om potatis är så giftigt, varför finns det i fode?   [3] 16 mar: Therese och hundarna 16 mar: Therese och hundarna Skillnad mellan linolja och linFRÖolja?   [17] 9 okt: hobogolen 11 okt: Sigge Är linfrö giftigt för hundar? (våtfoder)   [9] 13 jun: Pajni 14 jun: vinthundsfeber hemmagjort fästingmedel giftigt?   [4] 9 maj: flugan1 11 maj: Tonydog Linfröolja, hur mycket?   [18] 2 feb: Kajsa&Hero 4 feb: kvasikunnig.se Linfröolja och omega 3 ?   [9] 15 jan: Jeanette82 19 jan: almina stearin-giftigt? valp 6 mån   [4] 1 dec: joysan 1 dec: Xbel
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Australian Kelpie | Anatolisk Herdehund | Anglo-Francais de Petite Venérie | Labrador Retriever | Chihuahua | Schäfer | Appenzeller Sennenhund
© 1998-2019 Enfinia AB