Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
19 september 2013 av z_z_FilippaColstrup i övriga hundfrågor (6 svar)
Vad ska jag göra för att bli mer intressant?
Hej! Jag är en tjej som brinner för mina hundar. Båda hundarna, en golden-mix och en schäfer, är adopterade från ett hundstall och är helt underbara.

Men jag har ett problem. När jag är ute och går med dem så är dem helt ointresserade av mig. Dem drar inte eller så, men för dem finns jag inte riktigt där. Jag har lärt dem ett kommando , "titta", vilket innebär att dem ska stanna upp med vad dem gör och ta ögonkontakt, vilket dem gör, men två sekunder senare är det fokus på allt runtomkring igen. Jag har insett att jag behöver göra lite mer roliga och spännande saker med dem, men golden-mixen har nyligen fått diagnosen artros och kan inte röra sig lika mycket som schäfern.

Vad kan jag göra för att dem ska tycka att jag är mer intressant och roligare än allt annat som pågår runt omkring dem?

Mitt mål är att om det uppstår en situation, till exempel en uppjagad mötande hund, så ska mina hundar ta kontakt med mig och "fråga".

Som medlem kan du här läsa lite kort info om z_z_FilippaColstrup och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Hovawart låter intressant   [3] 27 maj: Bella01 5 jun: aenima Intressant insektshotell   [8] 28 apr: pipilotta 16 maj: Puddingpastejn Intressant tanke kring rasers storlek   [5] 9 nov: Gurkans 22 mar: Voff 92 Intressant inslag om hundförsäkring i P1 nu.   [0] 19 aug: Hortensia Intressant fodersida om nyheter för intresserade   [2] 21 feb: almina 21 feb: Scherzi Intressant läsning och får en att tänka om...   [6] 10 jan: Caci''s I Love It 13 jan: Caci''s I Love It Vargmannen (intressant video)   [12] 11 aug: Lumis 11 aug: Skylla Intressant artikel om att förbjuda CM metoder   [12] 8 jul: Labradoodle 10 jul: Gurkans En intressant fråga i mitt tycke, vad tkr ni om..   [16] 20 apr: Chelsea-smile 21 apr: Chelsea-smile Intressant artikel om hundens mat historia!   [7] 24 jan: hundögon 24 jan: Morrhoppan
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Grand Danois | Rottweiler | Schäfer | Jack Russell Terrier | Shetland Sheepdog | American Staffordshire Terrier | Chihuahua
© 1998-2020 Enfinia AB