Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
26 oktober 2013 av Megran i bruksforum (16 svar)
Lägga personspår i regn?
Funkar det? Är lite trött i kroppen och har inte alls varit på humör att gå långa promenader med hundarna, vilket även beror på unghundens fruktansvärda dragande i kopplet. Och att det regnar i stort sett varje dag gör det ju inte bättre. Vanligtvis brukar jag lägga några spår/vecka åt dom, men nu när det regnar går det inte (har jag fått för mig), dvs att doftpartiklarna regnar bort. Stämmer det? Blodspår kan jag ju lägga, trots att det regnar, men iom att det fortfarande är jakt här så vågar jag inte riktigt använda den mark jag brukar.

Så, går det att lägga spår trots att det regnar? Går det att göra något annat som ger samma stimulering som spår? Uppletande har jag kört med tiken några gånger, vilket funkar ganska bra. Men när jag skulle göra det med unghunden drog han vid sista uppletandet. Så för hans del är det bara att fetglömma att han ska få göra något utan koppel/lina och tyvärr är det ju han som behöver spåren mest. Hur gör jag?
Att läsa:Spår

Som medlem kan du här läsa lite kort info om Megran och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Hur mycket lägga sig i valp + vuxen hunds relation   [2] 16 jun: Havsfruen 19 jun: Halvtand Boktips avseende personspår   [4] 19 okt: sophie86 20 okt: sophie86 Jag försöker lägga upp en film   [0] 10 mar: Elaisa Frågor angående personspår/tillbehör   [8] 8 maj: Malinen87 14 maj: STB Lägga upp film?   [2] 24 apr: Chiliheart 24 apr: Chiliheart Lägga viltspår, regler och tips!!   [6] 8 apr: Caci''s I Love It 9 apr: Leo59 Tips på hur man börjar med med personspår?   [8] 3 apr: Malinen87 3 apr: Malinen87 Ungtik som börjat lägga sig ned på promenader?   [30] 22 mar: Blanco Niño 23 mar: Hortensia Spårkurs? (Personspår)   [4] 7 feb: FimoLera 14 feb: FimoLera Ni som lägger personspår se hit!   [4] 26 nov: Isländskfårhund 26 nov: pissemiss
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Boxer | Schäfer | Chihuahua | Jack Russell Terrier | Dobermann | Dvärgpinscher | Border Collie
© 1998-2022 Enfinia AB