Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
27 oktober 2013 av Galotti i lydnadsforum
Re: Liten-/mellanstor hundras till tävlingsl
Fast samtidigt kanske inte drömrasen passar riktigt personligheten. Jag är t.ex. en person som har lite svårt för främmande människor och har skaffat mig en ras som är avvaktande mot främmande - och mina egna känslor har definitivt påverkat min hund utan att jag ens tänkt någon medveten tanke. Är man som person lite överallt och ingenstans så kanske inte en hundras utan en tydlig på/av-knapp den lämpligaste. Bor man riktigt tätbebyggt med många andra hundar och människor runtomkring så kanske inte drömrasen är den rätta om den "råkar" vara en utpräglad vakthund med starka revirkänslor etc.

Visst hänger mycket på individen inom rasen också och på ev. vilja att förändra sig själv som person men ibland är det bättre att vänta med drömrasen tills alla bitar är på plats.

Jag drömmer om en riesen men inser att jag dels inte vill ha en riesen i det området jag bor i nu och dels att jag behöver jobba mer med mig själv först och hitta min inre ro för att kunna leva och träna just den typen av hund.

Hoppas ni förstår vad jag menar.

Som medlem kan du här läsa lite kort info om Galotti och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Hejsan har bara en liten fråga   [1] 14 okt: Sara.berg 14 okt: Anneli Vilken hundras passar mig?   [11] 4 jul: VovveVovveVovve 5 jul: VovveVovveVovve Tävlingslydnad, vill inte bita i apport   [6] 19 feb: Camillla 12 sep: Mira och Esther Hundras som passar bäst för aktivt liv i Norrland?   [21] 26 jan: Loppan01 17 mar: *Fröken* En liten "kula" vid analöppningen...   [11] 30 nov: pipilotta 2 dec: pipilotta Vilken hundras passar mig?   [3] 27 okt: Hannaandersson 28 okt: Ayrin Vilken ras?Glad, pigg, mellanstor (kanske grupp8?)   [7] 10 sep: Camido 13 sep: Ayrin Vilken hundras passar oss?   [14] 8 jun: jkpg 9 jun: Gurkans Liten sällskapsras - läs noga om ni kommenterar   [13] 4 jun: linn79 7 jun: linn79 Förslag på kärleksfull hundras ?   [15] 29 apr: Veruska 30 jul: Effi
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Schäfer | Jack Russell Terrier | Boxer | Dobermann | Dvärgpinscher | Chihuahua | Shetland Sheepdog
© 1998-2022 Enfinia AB