Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
7 november 2013 av Eurasierchip i övriga hundfrågor
Re: Hanhundar av stora raser
Tack för ditt svar!
Nu är det ju så att jag tränar lydnad (gått massor med kurser) med min hund bara för att vara aktiv på något sätt. Och för att jag tycker att det är roligt.
Sedan när det gäller tävling så skulle jag bara vilja prova det 1 gång. För att testa på hur det är. Jag anser att man kan alltid träna just lydnad, vilken ras man än har! För att det är viktigt oavsett om man har en bruksras eller inte. Det är min åsikt.

Och bara för att jag vill köra lydnad med nästkommande hund så behöver det inte bli sämre för att jag skaffar mig en ras som inte är en s.k. bruksras.

En Leonberger kan vara riktigt duktig i lydnad. Allting går ju om man vill. =)
Men visst, en Leonberger är ju inte avlad till det, det håller jag väll med om. Men som sagt - jag tycker att jag kan ändå jobba med hunden i lydnad och gå många kurser med den även fast jag väljer en ras som Leonbergern.

Som medlem kan du här läsa lite kort info om Eurasierchip och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Den stora hundrasfrågan...   [8] 4 feb: Zelda123 11 feb: pipilotta Två hanhundar??   [4] 24 aug: Ziggy 25 aug: Gurkans Val av dessa raser?   [0] 4 aug: emellaya Stora problem med liten hund, Hjälp   [5] 31 jul: Doge 8 aug: SpringerSpaniel Vad finns det för "allround"-raser?   [15] 4 feb: Blomkrans 14 apr: Pandoras box Nyfiken och kluven på raser...   [6] 18 jun: Voff 92 19 jun: Voff 92 Vilka raser är min blandras?   [9] 15 maj: Michaela95 20 mar: Gurkans Stora problem med unghund   [6] 28 okt: petracecilia 31 okt: Lona Tips på raser som är en sportig sällskapshund.   [3] 10 aug: danjoa 12 aug: Anneli Varför är min hane besatt av kastrerade hanhundar?   [2] 18 dec: Emmksthlm 21 dec: Voff 92
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Chihuahua | Schäfer | Tibetansk Mastiff | Riesenschnauzer | American Staffordshire Terrier | Yorkshireterrier | Dvärgpinscher
© 1998-2022 Enfinia AB