Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
14 november 2013 av Minsan i sjukdom & hälsa (10 svar)
Skonkost och godis till känsliga magar
Min hade lite problem med magen och analsäckarna. Alltid har hans poop varit lite varierande men när även analsäckarna tog lite stryk av detta så kände jag att jag verkligen behövde GÖRA något ordentligt, inte bara ge lite Pro-Kolin då och då (vilket har hjälpt att hålla det på en helt acceptabel nivå)

Sen märkte jag LITE på Solo också, hasade sej på rumpan ett par gånger. Så för att inte göra saken värre så uteslöt jag ALLT från deras dieter förutom hundmaten och kokt kyckling.

Nu, efter en vecka av inget annat än hundmaten och kokt kyckling så har alla problem försvunnit för båda vilket känns jätteskönt, och Min's mage är bättre än den någonsin varit!

Nu är frågan, behöver jag hålla dom på denna diet hela tiden eller kan jag börja fasa in lite annat?
Hur länge bör jag köra stenhårt på den här dieten innan magen är så stabil den måste vara för att för att kunna introducera lite, lite variation?

Förut fick dom katternas torrfoder som belöningsgodis, någon liiiten bit ost ibland, ett frystorkat gristryne ibland och såna där "tandborstar" som är gröna, röda eller gula.

Det jag saknar med kyckling som godis är TUGGANDET. Jag känner att dom måste få tugga och gnaga. Finns det något dom kan tugga och gnaga på som är åt hållet skonkost?

Självklart har jag varit hos veterinär och så, men "min" veterinär har precis gått på mammaledighet nu och det skadar ju inte att kolla med er som ju faktiskt sitter inne med massor av kunskap.

Tack för hjälp!

Som medlem kan du här läsa lite kort info om Minsan och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Hund kräks direkt av vissa godis   [2] 26 feb: Michaela 4 mar: BondBrud Valp som äter skonkost   [14] 4 dec: theresehorn 19 dec: theresehorn Inlärning av hund som inte gillar godis?   [8] 19 aug: biro 2 sep: Halvtand Julkalender med godis och leksaker   [2] 25 sep: Ford 1 okt: Puddingpastejn Fråga och valpfoder/godis.   [4] 27 okt: Tarek 28 okt: Tarek Godis eller munhygien?   [1] 20 sep: Nettanea 20 sep: Voff 92 Foder/godis till Treat & train?   [0] 9 apr: syteryster Varmluftstorkade ben i godis?   [0] 11 maj: LinaåBilly Två hundar regler när det gäller mat och godis   [5] 25 okt: SandraCarlsson 25 dec: Ginza Schäfertik Eget Godis till hunden   [10] 29 jan: Tiinkerbellz 21 sep: bertil o dom andra
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Schäfer | Jack Russell Terrier | Rottweiler | Dobermann | Grand Danois | American Staffordshire Terrier | Golden Retriever
© 1998-2024 Enfinia AB