Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
20 november 2013 av minigrisen i övriga hundfrågor (9 svar)
Besatt av skuggor och "solkatter" :/
Lovis har alltid velat jaga solkatter och ljusfläckar, ibland även skuggor emellanåt, men nu på sistone har det nästan blivit som en besatthet hos henne! Ibland kan folk tycka att det är kul att lysa med en ficklampa så att hon jagar ljusfläcken men jag säger alltid till att sluta då, för att inte uppmuntra beteendet.

Hon kan stå och stirra in i ryggstödet i soffan hur länge som helst för att hon sett någon ljusfläck där, och blir liksom helt fixerad vid att hålla koll på skuggor och ljusfläckar i lägenheten. Jag tycker att det blir värre när vi har folk över och när hon var mindre brukade hon endast göra så när man blev lite mer personer men nu kan hon göra det även när det bara är jag och Viktor hemma..

Vad kan detta bero på?! Tycker att det känns som att det är jobbigt för henne, som en tvångstanke (det kan väl säkert inte hundar ha) men känns jobbigt att hon blir så fixerad vid det.

Någon som har något tips på hur jag skulle kunna hjälpa henne att bli av med detta beteende?

Som medlem kan du här läsa lite kort info om minigrisen och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Solkatter och stress   [1] 27 aug: frefed 28 aug: Ayrin Hund besatt av fluga   [2] 8 aug: alva 10 aug: hundöga återkomst Varför är min hane besatt av kastrerade hanhundar?   [2] 18 dec: Emmksthlm 21 dec: Voff 92 hunden är "besatt" av att slicka   [3] 9 okt: Nallelie 9 dec: ChrisO Hund och besatt av banan och frukt..   [12] 16 jul: Chelsea-smile 16 jul: Chelsea-smile Hunden besatt av kaninen/smådjur   [13] 2 okt: Lina, Algot & Sigge 3 okt: SanCha Hjälp! Hunden är besatt !   [8] 5 sep: Magggiiie 9 sep: Magggiiie Besatt av mat, får snart spader på honom   [17] 19 jun: Annie_Roxx 20 jun: Annie_Roxx Hund som är besatt av att markera revir.   [8] 16 feb: Waalline 17 feb: tobe valp som är besatt av gräs   [7] 18 okt: MML 18 okt: antidoote
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Jack Russell Terrier | Chihuahua | Schäfer | Yorkshireterrier | Golden Retriever | Boxer | Nova Scotia Duck Tolling Retriever
© 1998-2020 Enfinia AB