Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
4 december 2013 av KlantradårMatte i klotterplank (14 svar)
Hundar vid skolor. Förbannad mamma!
Jag följer allt som oftast min dotter till och från skolan, och på morgonen strax innan 08 är det vädigt mycket barn som går och på cykel och föräldrar. En sak som slår mig är att det är en hel del hundar med. Och det bryr jag mig inte om alls, men det är många hundar som beter sig väldigt illa! En amstaff som tok drar i kopplet, ska fram till allt och alla och ibland binder hon upp den och då står den och skäller utanför skolan. En annan mamma(?) har också en amstaff som hon åker efter, och den lägger sig platt ner på backen när hon får hundmöte, hunden ser lite obehaglig ut.
En annan mamma har två stora (!) rottisar, hon brukar hålla dom väldigt kort, men det syns att hon inte har något att sätt emot om dom drar. igår hade hon bundit upp dom utanför skolan på eftermiddagen och dom morra och skällde på alla som gick förbi??? En mor/far förälder kommer med en storpudel som också skäller som en tok, hon ska gå in på skolgården med pudeln med orkar knappt hålla i den i dens flexikoppel för att kunna gå förbi.. Matten till rottisarna kom ut precis och såg sina hundar morra, skälla och hoppa. Hoppas hon lärde sig en läxa och aldrig binder upp hundarna igen.

Hundar är med på uppvisningar och avslutninga som är utomhus, jämt är det ett fler tal hundar med.

Jag tycker absolut man kan ha med sig hunden när man följer med till skolan, jag har det själv ibland (ej på aktiviteter och aldrig in på skolgården) . Men då ska banne mig hunden vara lugn och snäll och inte slänga sig efter folk och fä. Och dom som binder upp hundar som morrar och skäller, TÄNK om ett barn råkar ramla framför hunden? Tänk om en boll från fotbollsplanen hamnar hos hundarna, kan barnen med säkerhet gå och hämta bollen?


Skäms på er föräldrar!   

Nästa gång är jag inte tyst, mitt barn ska inte riskera sin säkerhet pga hundar vid skolan. Det finns alldeles för mycket annat att oroa sig över ändå!Som medlem kan du här läsa lite kort info om KlantradårMatte och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
När kan hundvalpen träffa sin mamma igen?   [2] 26 dec: MalinBW 27 dec: Anneli Förbannad arg o ledsen   [1] 13 apr: pinsan 14 apr: hundöga återkomst Jag vill ha hund - men mamma säger nej.   [12] 18 jan: Walthéry 13 mar: LoneWolf Tips på passande hund till mamma och pappa   [11] 3 jun: Chinesecrestedlover 5 jun: almina Ingen trevlig påsk, bråk med mamma gällande vovven   [22] 19 apr: abbe83 20 apr: abbe83 Påverkad mamma försökte strypa hund och barn   [2] 20 mar: Beardedspaniel 21 mar: Visslan Jag blir så förbannad! (C. Millan)   [44] 1 nov: DearHound 28 jun: Bastarden. Nybliven mamma morrar på oss   [3] 3 sep: Marcus69 4 sep: russinbulle Min hund bet min mamma   [25] 28 aug: FrökenFrida 30 aug: Borzoi Hundens papper står på mamma men det är min hund!   [4] 17 aug: swytte 18 aug: Zhams
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Jack Russell Terrier | Chihuahua | Schäfer | Rottweiler | Labrador Retriever | Golden Retriever | Yorkshireterrier
© 1998-2020 Enfinia AB