Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
16 december 2013 av Belleboo i sjukdom & hälsa (15 svar)
Tik som flåsar efter valpning ?
Hej.
Jag är ny här och tänkte att ni kanske hade svar på en fråga. Vi har pratat med veterinär redan som sagt att så länge tiken är pigg, äter och dricker så behöver man inte oroa sig. Men ville fråga er ändå.

Jo, natten till i lördags fick vår tik (en powder puff) valpar. 7 stycken. Det tog ca 5 timmar mellan första och sista, så det gick fort. Hon var duktig och har tagit väldigt bra hand om bebisarna sen dess. Dock FLÅSAR hon ibland. Bara till och från, ibland en kort stund och ibland lite längre. Så har hon hållit på sen i söndags kväll. Är det någon som vet VARFÖR?

I övrigt är hon pigg, tycker jag. Hon verkar tycka det är skönt att ha blivit av med magen så ibland gör hon lekskutt. Hon äter som en häst och dricker bra (men inte så där överdrivet mycket som hon kanske borde?). Kollade kisset när vi var ut senast och det var dock normal färg på det, inte alls mörkt.

Hon har varit lite lös i magen igår men idag är det bättre, fortfarande inte helt fast men verkar vara på väg åt rätt håll. Tänkte göra morotspuré och ge henne idag också.

ALLA svar mottages tacksamt. Detta är både tikens och vår första kull.

Som medlem kan du här läsa lite kort info om Belleboo och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Träna slalom mellan benen med valp?   [4] 9 nov: cavo 10 nov: Ayrin Överbett på valp   [5] 3 nov: infl8 4 nov: Gurkans Valp gnager lite på bakbenet   [9] 6 okt: Redish 3 nov: pipilotta Utmattningssyndrom och valp   [5] 14 sep: sandra87 15 sep: pipilotta Valp 10 dagar med kolik   [0] 16 aug: Matte65 Valp vägrar gå!   [1] 2 aug: Alabbe 3 aug: Torparinnan Valp med för mycket energi för att tränas   [2] 2 aug: Hector24 2 aug: Anneli Blåsljud på valp.   [3] 1 aug: Elen 3 aug: Starcastle Hounds Köpa äldre valp/unghund   [4] 7 jul: Fjunet 19 jul: Gurkans 7 mån valp - Skäller och morrar på allt   [3] 30 jun: Nalix 4 jul: Dimma
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Schäfer | Boxer | Rottweiler | Pointer | Jack Russell Terrier | Pudel | Pinscher
© 1998-2022 Enfinia AB