Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
2 januari 2014 av Isa & McGuinness i klotterplank (13 svar)
Störande grannar hur mycket ska man tåla?
På nyårsafton hade ena grannparet fest. Visst jag har inget mot att folk firar men det är fasen så jobbigt när de slår och bankar i väggarna och skriker halsen av sig fram till 04.30. Vi bor i ett kedjehusområde där vårt sovrum gränsar till deras inglasade altan. Inte första festen de har och inte sista heller om jag har rätt. Har inte sett dem sedan dagen innan festen men ska prata med dem när jag ser dem eftersom att deras fester ser likadana ut. Kände inte för att prata med dem under det att festen var eftersom att jag har dåliga erfarenheter av fulla människor.
Det är inte kvinnan och mannen som är ägare till huset utan det är kvinnans mamma. Jag har väldigt bra kontakt med mamman så det känns lättare att prata med henne men givetvis pratar jag med paret först.
Så nu undrar jag alltså, hur mycket ska man som granne behöva tåla innan man kan säga till dem att ta ned volymen lite. Är det skillnad på att hyra sitt boende och att hyra?

Som medlem kan du här läsa lite kort info om Isa & McGuinness och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Tysk schäfervalp kräver mycket tålamod   [2] 7 mar: ada0 7 mar: aenima Rengöra skavsår, mycket päls   [2] 6 dec: Majala 6 dec: Majala min tik har mycket mjölk   [1] 11 okt: ingridpetersson 17 okt: Dimma Hur mycket ska man betala för en labrador valp?   [5] 26 sep: Camio 27 sep: my flatcoats Mycket fällande och ny soffa.   [4] 6 sep: angelica. 6 sep: Lona Valp gnäller mycket   [1] 15 aug: Lolli12 16 aug: aenima Hur mycket begränsar en hund livet?   [10] 18 mar: Emmela 19 mar: Bambikill Mindre ras med mycket GO!   [2] 11 nov: Elizo001 27 nov: -Aslan pwd- Hur mycket motion vågar jag ge min chihuahua?   [4] 7 okt: lillamini 8 okt: hundöga återkomst Hund som dricker för mycket   [4] 23 sep: Lolli12 24 sep: TindraFreya
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Shar-Pei | Chihuahua | Labrador Retriever | Sealyhamterrier | Shih Tzu | Schäfer | Schweiziska Stövare
© 1998-2020 Enfinia AB