Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
17 februari 2014 av bjo0ork i klotterplank (12 svar)
Han ska få somna. Mitt livs svåraste beslut(långt)
Har idag beslutat mig för att låta min älskade Prins få somna in.
Känns hemskt och tårarna vägrar sluta komma. Har gråtit i princip konstant sen vid lunch.
Men vet att det är det bästa för alla och framför allt honom. Han ska äntligen få slippa all stress och sin enorma osäkerhet. Ska ringa vet imorgon bitti för att beställa tid. Fy fan tårarna bara rinner. Känns som om jag sviker honom.

Men ärligt talat klarar varken jag eller han mer av det här. Han kan aldrig slappna av på riktigt förutom när vi är ensamma. Aldrig få springa fritt på ängarna och busa på riktigt. Leka med andra hundar och njuta. Jag kan aldrig slappna av varken med eller utan honom. För jag oroar mig konstant för att något ska hända. Han har problem med magen till och från hela tiden på grund av all stress.

Han har lärt mig extremt mycket och jag kommer aldrig få en lika underbar och smart hund. Han kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta. Min första helt egna hund, och så får jag en hund med en enorm personlighet. Just nu känner jag bara för att baka med allt. Men vet att det inte är rättvist mot nån. Jag har lagt ner blod, svett och tårar på den här hunden. Men han är helt enkelt inte frisk i psyket. Det är inte så här det ska vara när man har hund. Att hela tiden vara på helspänn ute och inne om vi inte är ensamma.

Jag erkänner att jag gjorde fel som köpte en hund med så krävande raser i sig som första hund, men jag gav mig inte. Jag ville inte misslyckas och ge upp utan att testa allt och nu känner jag att jag har inget mer och ge. Omplacering är inget alternativ. Det är inte lätt att hitta nån som vill ha en hund med såna problem och dessa raser. Vill inte heller ligga på kvällarna och undra om han tagit det där sista steget och bitit, har han det bra, är dom snälla mot honom, förstår dom vad han ber om när han "pratar" på sitt eget sätt.

Fy fan känner mig helt förkrossad just nu. Var bara tvungen att skriva av mig. Har ingen att prata om när det gäller det här. Tror dessutom inte jag skulle klara av det, får knappt fram ett ord just nu.

Som medlem kan du här läsa lite kort info om bjo0ork och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Foder till vovva som snart ska somna in   [4] 6 nov: Danihjelm 6 nov: Gurkans Dags att få somna in?   [9] 1 apr: Mooncandle 12 maj: Voff 92 Svårt beslut HJÄLP!   [4] 16 nov: username 29 nov: Ginza Schäfertik Viktigt beslut angående hundköp   [3] 4 nov: username 5 nov: Hortensia Svårt beslut operera el inte?   [6] 28 aug: snuffisen 29 aug: snuffisen Vår förvirring efter att vår skönthet fick somna..   [8] 25 apr: En salig röra 4 maj: Krokodilen Dagen innan det är dags för hunden att somna in...   [8] 23 sep: BushundenL 24 sep: Hortensia Min hjälte har fått somna in   [11] 6 jun: Vanessa & Izor 12 jun: Luss En fråga om smärta och det svåraste beslutet...   [16] 21 apr: Klokavovven 22 apr: Klokavovven Knöligt beslut om kastrering.   [20] 24 feb: ItaKnattåLego 25 feb: ItaKnattåLego
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Schäfer | Finsk Lapphund | Golden Retriever | Dobermann | Jack Russell Terrier | Shetland Sheepdog | Chinese Crested Dog
© 1998-2023 Enfinia AB