Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
4 mars 2014 av Megran i klotterplank
Jepp
Och jag tyckte inte alls att det var bra. Rengöringsgelen innehåller scrubkorn som var lite för tuffa på min hud, kändes mest irriterat efteråt. Och att använda den dagligen, ibland 2 ggr/dag gjorde bara min hud irriterad.

Det som var bra är att det inte är djurtestat, typ. Annars var det inte värt det. Huden fick dåligt med fukt av produkterna och började producera en massa talg istället.

Nu använder jag mig av Suki. Svindyrt. Men det är det bästa jag provat hittills. Och jag har provat måååånga märken: Neutrogena, Nivea, Apotekets, Vischy, Clarins, Proactive, Garnier, Weleda och en massa andra produkter som inte är anti-acne. Suki som jag använder nu, har ett start-kit för 299 kr tror jag det är. Rengöring, scrub, ansiktsolja, vanlig ansiktskräm och ansiktsvatten. Har använt Suki i snart 1,5 år och jag har slutat att få dom där jobbiga cystorna, som sväller upp och blir jätteinflammerade och tar flera veckor på sig att läka ut. Tackgodegud. Sen har jag ganska nyligen börjat använda mig av ricinolja. Har blandat i hälften ricin i min vanliga ansiktsolja. Har ännu inte märkt några negativa verkningar. Tanken är att ricin ska bleka bort mina röda märken i ansiktet, så jag hoppas verkligen att det funkar.

Som medlem kan du här läsa lite kort info om Megran och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
VoffToff, någon som testat?   [3] 12 aug: Havsfruen 12 aug: Anneli Någon som testat NATURE'S EFFECT mera dogs foder?   [0] 13 jun: duende Skvättande som inte går över, har testat allt?   [1] 6 feb: :-D 6 feb: Lona Ziwipeak- nån som testat det fodret?   [8] 1 dec: Samojeden 4 dec: s0me0ne Någon som testat Pure Naturel fodret?   [2] 16 nov: duende 17 nov: Samojeden Hundskor, nån som testat?   [15] 15 apr: Ayrin 16 apr: Megawatt Bravecto, någon som testat?   [3] 30 apr: Emma & Emil 1 maj: Torparinnan Någon som testat Carriers nyaste foder?   [0] 19 nov: duende Aptus Bucadog tandpasta - testat?   [9] 29 okt: Tropper 30 okt: Tropper Någon som testat elektrisk potatisskalare?   [1] 16 mar: Hårboll 17 mar: Ruccola
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Jack Russell Terrier | Schäfer | Rottweiler | Shetland Sheepdog | Chihuahua | American Staffordshire Terrier | Australian Shepherd
© 1998-2024 Enfinia AB