Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
19 april 2014 av abbe83 i klotterplank (22 svar)
Ingen trevlig påsk, bråk med mamma gällande vovven
Vår vovve som snart fyller 1 år är i slyngelåldern, vill inte alltid lyssna. Han kan dra i kopplet ibland, drar mest när han är på ett ställe med mycket dofter. Kan hoppa och nafsa när han blir glad, exalterad. Jag och min sambo lägger mycket tid på att få bort dessa beteende, jobbar mycket med lydnaden. Har börjat på grundkurs i lydnad på brukshundklubben för att får mer hjälp. Han har gjort framsteg, han lyssnar på oss när han inte är för exalterad.
Vi går ut med honom ca 2 timmar varje dag, aktivera honom och leker med honom. Han tycker det är jätteroligt att söka, spåra och apportera.

Igår när jag träffade min mamma så fick blev det bråk mellan oss. Jag var inte alls beredd på att hon skulle slänga en massa skit på mig. Hon sa att vi måste göra oss av med vår vovve, hon kommer inte komma hem till oss mer förrän vovven är borta.
Men för oss är det uteslutet att ge upp gällande vår vovve som är en älskad familjemedlem.
Min mamma sa att vi inte är lämpliga hundägare och hon sa att vi kanske inte är lämpliga som föräldrar. Det hon sa gällande barn tog mig hårt för nu är det så att min barnlängtan är stor och min sambo vill inte har barn.

Är jag barnslig som inte vill ha med henne och göra i nuläget? Orka inte, det blev för mycket så jag fick en liten panikångestattack. Hon såg inte när jag efter hennes påhopp började gråta och fick panik men min syster såg. Min syster dök upp precis efter bråket och fattade inte vad som hänt, varför jag var så ledsen och upprörd.

Jag fyller år om några veckor och hade tänkt bjuda in familjen på mat och tårta men nu skiter jag nog i det. För min mamma och hennes sambo sätter inte sin fot i vårt hus så länge vi har vår vovve.

Vad tycker ni vi ska göra för att lösa situationen med vovven och min mamma? Vi har inga andra tankar än att behålla vovven. Han får mig att mår bra och gör mig lugn, jag har haft en hel del oro, ångest och panik i kroppen.

Fundera på att kastrera honom för han är kryptokid och tänker att han kanske blir lugnare då, inte så intresserad av alla dofter ute.

Som medlem kan du här läsa lite kort info om abbe83 och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Ingen Grundvaccinering vid 11 veckor   [9] 24 jul: Amelia_watson 25 jul: Gurkans Total idetorka gällande aktivering   [5] 1 mar: Höghus 3 sep: Mira och Esther Hej har en fråga gällande en 8-9 veckors valp.   [4] 26 dec: valpen7 28 dec: valpen7 Kommer ingen vart med ensamhetsträningen   [1] 8 nov: karfah 9 nov: Cole Akut hjälp! Mina föräldrars pudel bet min mamma.   [6] 9 sep: Villetycke 23 sep: Ayrin Ingen nånsin på chatten?   [2] 4 aug: Geka 4 aug: Geka Min dvärgscnauzer akut inlagt får ingen diagnos   [2] 30 nov: puppy Luna 1 dec: puppy Luna patella grad 3 ingen operation   [0] 22 sep: Maria,Båtsman & Ozzy Ingen enmanshund   [1] 7 sep: Jempa 7 sep: Anneli När kan hundvalpen träffa sin mamma igen?   [2] 26 dec: MalinBW 27 dec: Anneli
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Schäfer | Boxer | Dobermann | Chihuahua | Dvärgpinscher | American Staffordshire Terrier | Rottweiler
© 1998-2022 Enfinia AB