Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
23 april 2014 av Tornvinga i skaffa hund (13 svar)
Spår/sällskap ras?
Hej! JAg försöker lista ut vilken hundras som skulle passa mig, men har märkt att jag gärna går på utseende då jag inte vet tillräckligt om alla raser som finns. JAg har gjort massa tester på internet för att försöka lista ut vilken ras som passar mig men tycker inte de är nå bra. 

Det jag tycker är viktigt i en hund (egenskaper) är att den är smart, lätt tränad och sammarbetsvillig. 

Det jag skulle vilja göra med en hund (träning) är spår och sök. JAg skulle antagligen tycka det vore superroligt att träna min hund till att bli en räddningshund. Jag skulle också vilja lära den att bli terapeuthund (då det skulle passa i mitt yrke) samt lydnad och kanske agility för skojs skull. Jag skulle vilja att hunden inte har något emot att vara med på det mesta om det så är att campa i skogen/fjället eller åka kanot/båt. att hunden klarar av vatten är med andra ord ett måste. Sedan skulle det vara roligt att lära mig själv och hunden drag eller vallning. 

Men när det kommer till hundens energi, så skulle jag vilja ha en ras med medelmåttig energi. Alltså en hund som älskar att göra mycket när tillfälle ges men som inte har något emot endast promenader ibland.

Har jag precis beskrivit drömhunden eller tror ni att det finns någon ras som skulle passa mig? 

Ser fram emot era svar! 

Som medlem kan du här läsa lite kort info om Tornvinga och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Hjälp med rasval (lydnad/sällskap)   [7] 19 jan: Gazal 20 jan: -Aslan pwd- Köpa ny hund som sällskap till min nuvarande?   [5] 5 jan: kajsakajsa 6 jan: Ayrin Köpa en boxer som sällskap till min staffe??   [4] 13 feb: pönz 24 mar: Hinia föräldrarledig och med hund, promenader o sällskap   [0] 29 sep: Ice_Em Schäfer på hisingen? promenad sällskap?   [1] 21 mar: sallysmatte85 21 mar: Precious Liten sällskapsras som "sällskap"?   [31] 10 aug: Lunata 19 aug: Skroff Promenad sällskap letas!!   [0] 8 apr: Kurre någon i vargön, som vill ha sällskap ?   [0] 7 mar: Vildpixie promenad sällskap Nykvarn/Södertälje   [0] 27 feb: iDA9 Promenad sällskap i Eskilstuna.   [0] 2 feb: gräsberg
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Chihuahua | Labrador Retriever | Bichon Havanais | Dvärgschnauzer | Cavalier King Charles Spaniel | Shih Tzu | Schäfer
© 1998-2020 Enfinia AB