Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
20 augusti 2014 av Smulans i skaffa hund (13 svar)
Mini Aussie eller Beagle?

Hej!

Kommer att skaffa en hund följande år med sambon men är inte riktigt säker på vilken ras som passar oss bäst. Vi har funderat mycket på en beagel alternativt en mini aussie. Har dock inte erfarenhet av dessa hundar (endast av labrador) och är därför nyfiken på ifall någon kunde dela med sig lite erfarenheter :)

Vi är ute efter en mellanstor/liten hund som är väldigt aktiv av sig och orkar komma med på längre joggingturer flera gånger per vecka och långa vandringsturer i berg. Eftersom det är min sambos första hund så vill vi även att den ska vara lätt att träna. Vi söker också efter en hund som är vänlig av sig och kommer bra överens med barn. Hår och vård har ingen skillnad och vi kommer inte heller att ställa ut hunden eller liknande. Blir det en aussie så hade jag tänkt börja med agility (men inte för att tävla utan endast för nöjets skull). Vi bor i lägenhet mycket nära till natur och det skulle därför vara bra ifall hunden kan springa löst och inte alltid behöver vara kopplad.


Som medlem kan du här läsa lite kort info om Smulans och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Betalning för aussie   [2] 1 aug: Mira och Esther 2 aug: Mira och Esther Aussie, aktivering och temperament   [3] 28 mar: zkipper 28 mar: bes foder till Aussie   [0] 6 sep: lillflingis Aussie, Stabyhoun, Tollare??? Vad tror ni?   [5] 17 dec: Maddison 14 jan: saraleppanen Hur börja - skiddrag med aussie   [9] 11 dec: DaViftMama 15 dec: Ayrin Beagle, för och nackdelar?   [1] 11 mar: ottoson 16 mar: STB miniature american shepherd (mini-aussie)   [2] 9 dec: Tuffstova 10 dec: Tuffstova Bilbur för 1x Aussie tik och 1x schäfer   [2] 21 nov: Eloith 21 nov: Eloith Vilken ras passar oss?aussie terrier, polarhund?..   [13] 9 feb: Bärberget 11 feb: t@jsa Beagle, hur mycket jakt?   [1] 13 nov: Sasesi 14 nov: Gurkans
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Dvärgschnauzer | Jack Russell Terrier | Schäfer | Chihuahua | Dvärgpinscher | Tax | Rottweiler
© 1998-2023 Enfinia AB