Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
23 september 2014 av Team Wild Things i övriga hundfrågor (11 svar)
Introducera hundar efter bråk

I lördags hälsade jag på min pappa och jag hade mina hundar med mig. Jag har en ny aussietik, sex år, som jag har haft i drygt en månad. Hon har träffat min pappas hund, också tik, vid två tillfällen innan. En gång hemma hos dem och en gång hos oss, och det har gått superfint.


Men hon löper nu, och när jag skulle hälsa på i lördags så var hon väldigt uppstressad, skällde när hon såg pappas tik, och när de skulle hälsa flög hon på henne. De var då i koppel utanför deras hus så vi separerade dem genast. I samma veva var min aussietik på mina två andra tikar också. 


Pappa tog undan sin tik och mina hundar var för sig. Då var det lugnt mellan mina hundar, som om ingenting hänt. Men min aussietik var allmänt mer stressad än jag sett henne tidigare. Som sagt har jag ju inte haft henne så länge så vet inte hur hon brukar vara vid löp. Har frågat förra ägaren som sa att hon kunde vara lite mer flåsig och gnällig, men att hon inte riktigt kände igen det jag beskrev. Någon som har nån erfarenhet av löp? Min andra tik som löper visar inget förändrat beteende, så vet inte riktigt vad som är vanligt.


Sedan lördag har hon varit som vanligt, och känns ganska lugn. Nu undrar jag hur jag ska introducera henne för pappas tik igen, senare när löpet är slut. De träffades inte nåt mer efter det att hon hoppat på henne. Tankar?


Som medlem kan du här läsa lite kort info om Team Wild Things och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Hur introducera hund med vakt tendenser till bäbis   [5] 28 nov: firren 18 feb: Mira och Esther introducera valp till hund som ibland hugger   [13] 4 feb: LouisLouis 10 feb: Ayrin Introducera hundarna för varandra, tips?   [3] 16 dec: -Aslan pwd- 7 jan: Lottaandersson Introducera ny hund till flocken   [0] 30 nov: Magdalena Larsson Introducera spårning   [1] 12 mar: MjohM 13 mar: Ingrid W introducera bebis för 2 dobermann   [3] 1 dec: hfe 3 dec: Galjar introducera bebis för hundar.   [0] 1 dec: hfe Introducera en ny hund   [6] 24 okt: nicole-charlie 17 aug: Tisla Introducera valp för stor hund   [2] 19 okt: Reuter 21 okt: Torparinnan Hur introducera ni ett nytt husdjur?   [3] 16 nov: FreestyleTjejen 16 nov: faluflicka
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Schäfer | Grand Danois | Rottweiler | Chihuahua | Jack Russell Terrier | Tax | Dobermann
© 1998-2024 Enfinia AB