Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
18 oktober 2014 av muuuu i klotterplank (3 svar)
vad betyder era hundar och hur har de hjälpt er

på söndag är de i alla fall min 20 års dag, och de känns inte alls som de. 


Känns mer som om jag borde fylla 25, oftast känner jag mig äldre än vad jag är, kanske är de för ansvaret som fallit på mina axlar under åren som gott. 


Och för de åren jag kämpat för att hitta mig själv då jag gång på gång tappat bort mig i vem jag är och vem jag egentligen vill vara.
Idag är jag ganska säker på vem jag vill vara och hur jag vill att andra människor ska uppfatta mig som person vilket gör allt lite lättare. Mycket tack ska mina underbara hund Coda för att jag hållit mig på rätt spår under mina jobbigare år i tonår. Att veta någon ville ha mig där och att någon behövde mig har varit min stora vägledning i livet! <3


Så 20 år på söndag och när jag ser tillbaka på saker och ting så har jag tagit mig gode långt i livet. Jag som aldrig trodde att jag skulle gå ut skola, aldrig klara av att ha ett jobb, och dessutom aldrig acceptera mig själv riktigt har idag jobb, tagit studenten, körkort ( en ganska fin ny bil) En stor och fin lägenhet två fantastiska hundar, underbara vänner som verkligen bevisat att dom kommer finnas då jag som mest behöver det. Jag kan även se mig själv i spegeln och känna att jag duger som jag är trotts att jag nyligen blivit nertryckt.


Jag är stolt över mig själv, jag står idag på mina egna ben knappt 20 år gammal. Jag har faktiskt viljan och jag tror att jag har styrkan att kunna klara mig själv och att kunna ta mig dit jag en dag kommer sätta ett mål att jag vill.
Samtidigt som mina tonår har varit så fruktansvärt jobbiga till och från så är jag faktiskt glad att jag fått göra den resan jag gjort. Det är trotts allt den redan som format mig till den jag är idag. Självklart finns de många frågetecken runt saker och ting fortfarande, och jag vet att de kommer komma nergångar men även framgångar i framtiden.

Och mina hjältar i allt som hänt under åren är mina djur och speciellt min hund Coda, för alla gånger jag hållit på att välja felväg i livet , för alla gånger jag simmat får långt och tappat orken för att ta mig  tillbaka. Då har Coda varit min styrka, mitt hopp och min stora drivkraft i livet. 


Kanske blev lite djupt, men ville lätta på mina tankar och medans jag skriver så inser jag mer och mer vilken tur jag haft som fått ta en så fin och klok individ i mitt liv <3

Bilder:

Som medlem kan du här läsa lite kort info om muuuu och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Vad betyder HD grad B ?   [3] 16 jul: emmagolden 17 jul: emmagolden vad betyder och menas med Exteriör ?   [2] 8 aug: Lis 8 aug: Lis "Ingen synlig leksak" Vad betyder det?   [4] 19 aug: Cookie_sthlm 21 aug: Hrímnir Vad betyder "> 20" i en grön oval...   [3] 24 apr: GITT@N 24 apr: GITT@N Ni som ger era hundar glukosamin, har det hjälpt?   [5] 12 apr: -tjejligan- 17 apr: Lona Vad betyder din hund för dig?   [3] 3 feb: Fliza 4 feb: Kali vad betyder livets hårda skola för er?   [36] 28 jan: Obelix 30 jan: Aklaim Vad betyder följande ord?   [5] 10 nov: Lumis 10 nov: Megran viftande svans, betyder?   [2] 1 nov: bjo0ork 1 nov: bjo0ork Vad betyder MJ? (omsättbar energi - foder)   [5] 28 okt: the0911 29 okt: Brazlover
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Tax | Golden Retriever | Schäfer | Boxer | Yorkshireterrier | Dalmatiner | American Water Spaniel
© 1998-2023 Enfinia AB