Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
18 november 2014 av lunalovegood i valpforum (5 svar)
Ångest över min valp

Jag och min pojkvän har längre pratat om att skaffa hund, och nu har vi äntligen gjort det! Vi har nyligen fått hem en fin liten tjej från Irland, en valp som vi inte vet bakgrunden till alls. Vi vet inte riktigt hur gammal hon är (omkring 12-16 veckor) och hur mycket hon har socialiserats (hon blev övergiven när hon var 7 veckor).


Hon är en supersnäll valp som älskar alla människor, men hon är lite reserverad och inte särskilt intresserad av att gosa, hon tycker det är mysigt att bli klappad och vill gärna pussas, men har inget intresse av att ligga och gosa.


Hon har fått träffat tre hundar hittills, och med den förste äldre gick det superbra, men när hon skulle träffa en annan valp som är väldigt liten så var hon ganska aggressiv. Hon "gick på" väldigt hårt och tycktes inte fatta att valpen var mycket mindre än henne och blev frustrerad när hon inte ville leka utan bara högg ifrån.


Detta har gjort mig så himla ledsen, är så orolig nu att hon inte ska gå ihop med andra hundar, att hon ska bli aggressiv och hetsig. Till saken hör att den lille valpen hon träffade är min systers hund, och vi har ju såklart fantiserat om roliga hundpromenader tillsammans i åratal.


Vad ska jag göra, jag mår så himla dåligt :(


Som medlem kan du här läsa lite kort info om lunalovegood och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Vilken ras, besluts ångest   [4] 13 apr: Puttenutte 13 sep: Ayrin Ångest och skuldkänslor efter att ha mist en hund   [8] 16 okt: Fjärilsligan 20 okt: Fjärilsligan Stressad mellanpudel (ångest, stress, oro)   [5] 8 jun: iokaste 16 jun: Heddiz Fruktansvärd ångest efter fått hem valp   [14] 4 apr: anna.mi 4 maj: STB Ångest över valp   [4] 4 maj: hörnmatta 4 apr: anna.mi Stor ångest vid bilåkning..   [4] 1 feb: Jennka 2 feb: Lona Ångest efter avlivning   [15] 15 aug: Abc123 15 aug: längtan Ångest... Är det dax nu?   [8] 17 jul: matenia 17 jul: matenia seperations ångest hos min kinesiska nakenhund   [6] 3 jul: bonadea 4 jul: Zingo Ångest...vad ska man göra? sugen på en omplacering   [10] 19 jan: Taxelina 21 jan: Gurkans
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Schäfer | Grand Danois | Rottweiler | Chihuahua | Jack Russell Terrier | Tax | Dobermann
© 1998-2024 Enfinia AB