Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
3 januari 2015 av bjo0ork i skaffa hund (3 svar)
Hundras fundering.

Vet att forumet kryllar av dessa frågor och funderingar.


Men jag sitter i en svår sits så sett. Jag har just nu en Rar terrier och jag är helt såld på rasen, skulle kunna ha rasen verkar likna till  Nej men ni fattar, känner att jag verkligen har hittat min ras. Men nu är det så att den avlas inte längre här på Island och det kostar skjortan och lite till att importera och dessutom måste dom små liven sitta karantän.


Rat terriern verkar likna dansk/svensk gårdshund så har kollat en del på den rasen nu, men den finns inte heller här  Så detta börjar bli lite irriterande. Kvittar vilken ras jag siktar in mig på dom antingen finns inte här eller så slutar folk avla dom. 


Nu är det så att jag gärna inom 1-2 år vill skaffa en vovve till. Vet att jag nyss fått den jag har, men vill planera och hitta kennel jag tycker om och vara ute i god tid helt enkelt. Men vill ha en stor hund i litet format, om ni förstår vad jag menar. Men kan verkligen inte hitta en ras som liknar dom här två som finns här. Kan skicka med en länk, förvisso på isländska, men borde vara läsbar då dom flesta raserna är på det "internationela" språket. Kan säga att grupp 4 är taxar. 


http://www.hrfi.is/hundategundir.html


Så har ni några tips på raser? Som sagt vi har inte alla raser här därav listan. Vill ha andra möjligheter än att importera. 


Och för er som vill veta hur jag tänkt aktivera hunden, så hade jag tänkt inlines åkning, cykling, trix träning, agility på hobby nivå och långa promenader mina somrar kommer spänderas ute i "ödermarken". Så vill ha en tålig hund men ändå liten.


Som medlem kan du här läsa lite kort info om bjo0ork och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Vilken hundras passar oss?   [14] 8 jun: jkpg 9 jun: Gurkans Förslag på kärleksfull hundras ?   [12] 29 apr: Veruska 4 jun: linn79 Hundras för lydnad och långa promenader?   [8] 5 mar: Acey 9 mar: Ayrin Vilken hundras passar dessa förutsättningar?   [23] 17 nov: Laban76 21 nov: Laban76 Vilken hundras passar mig?   [21] 14 okt: linnea_niro 5 nov: Dextersplace Vilken hundras passar mig?   [15] 10 okt: Safx 20 nov: Safx Lyhörd hundras som funkar med höns?   [9] 26 sep: Askrosen 9 okt: Ayrin Vilken hundras?   [8] 1 sep: Wilola 1 sep: Ayrin Hjälp mig hitta rätt hundras!   [4] 31 jul: nellyj 2 aug: Puddingpastejn Vad för hundras?   [1] 28 apr: Emmagz 29 apr: Gurkans
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Rottweiler | Jack Russell Terrier | Schäfer | Chihuahua | Grand Danois | Shetland Sheepdog | Tax
© 1998-2021 Enfinia AB