Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
21 januari 2015 av Molavi i övriga hundfrågor (7 svar)
Arg valp med öronproblem

Hej. Jag har skrivit här tidigare angående min hund på 8 månader som har problem med öronen. Då bad folk mig att söka veterinär först innan jag pillade på öronen vilket jag gjorde. Som jag trodde har har öroninflammation och jag fick ut recept på smärtstillande och örondroppar. Han ska få 6 droppar i vardera öra, två ggr per dag. Men problemet är att han VÄGRAR att ta dropparna. Har kämpat nu i två dagar med dropparna, men får bara in några stycken efter mycket ansträning. Han väger drygt 4.3 kg, men han är så svår att hålla ner, då han går till attack bara man närmar med dropparna mot huvudet. Sen har han väldigt mycket hår som är i vägen så det är väldigt svårt om han inte sitter still. 


Hos veterinären fick han ha på sig munkorg, samtidigt som två veterinärer höll ner honom för att ta prover i örat. Därför beslöt jag mig för att handla en munkorg för att lätta på jobbet, men det fungerar heller inte. Fastän han har munkorgen på sig så kämpar han emot och rycker till med all kraft och det hjälper inte att lugna ner honom heller.


Han är okej med att jag rör på hans öron och lyfter upp dem, men inte om jag håller örondroppen i handen. Det är också okej om jag kommer nära med den försiktigt, men om jag vinklar den mot örat så rycker han till. Behöver verkligen hjälp. Har mått dåligt hela dagen och vet inte vad jag ska göra. 


Som medlem kan du här läsa lite kort info om Molavi och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Vad kan det här vara? Öronproblem   [3] 29 mar: klara97 30 mar: Jennie&Märta öronproblem - rensa öronen?   [13] 19 sep: Annzo 19 sep: Tugga Terrier Öronproblem - fråga om olika mediciner   [8] 11 okt: Scherzi 11 okt: SanCha Behandling vid öronproblem?   [6] 10 sep: mojji 11 sep: TheRealBoss Öronproblem (Cocker)   [10] 6 jul: Cockertjej 10 jul: jeppjepp Ni hade rätt ang: öronproblem...   [3] 20 maj: Lotus_ZZ 20 maj: Lotus_ZZ Öronproblem -Kvalster eller vad?   [8] 19 mar: Road_z 20 mar: SanCha Kosttillägg till hund med öronproblem   [5] 25 sep: sarric 25 sep: Dimma Öronproblem nån som vet?   [5] 5 sep: intuition 6 sep: catharina1 Någon med öronproblem?   [13] 4 jan: juliapatrik 5 jan: Dimma
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Dvärgpinscher | Schäfer | Jack Russell Terrier | Finsk Stövare | Border Collie | Chihuahua | Boxer
© 1998-2022 Enfinia AB