Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
8 februari 2015 av squeegerry i skaffa hund (10 svar)
Vilken hund passar oss?

Vi är ett par i tidig 20-årsålder och är så extremt sugna på att skaffa hund! Spetshundar tilltalar mig mest, men helst inte såna där riktigt små hundar. Jag har tittat på finsk/svensk lapphund, keeshond, eurasier, tysk/japansk spets och american eskimo dog (fast tror inte den finns i sverige). En samojed är så otroligt fin men tyvärr tror jag inte att vi skulle kunna ge den den aktivitet det behöver.


Egentligen så är det vi lägger störst vikt vid är om den klarar av att vara ensam upp till 4 timmar och hur mycket aktivitet den behöver för att vara lycklig.

Okej, så lite om oss:   • Vi bor i en stor tvåa och nära till ett otroligt fint naturreservat där det finns en agilitybana. Det är något jag vill hålla på med men jag kan inte så mycket om hur det går till, skriv gärna lite om det! :) (hur det går till, hur ofta man gör det och hur länge per tillfälle)

  • Jag pluggar heltid men skaffar vi hund kommer jag inte gå på allt som inte är obligatoriskt. Sambon jobbar skift. 

  • Vi vill ha en hund som är glad och livlig men som även kan koppla av hemma i soffan. Helst att den inte skäller hela tiden, men vi är okej med att de varnar ibland. 

  • Vi är beredda på att lägga ner tid på att aktivera hunden! Hur länge/ofta bör man göra det per dag? Och hur ofta/länge bör man rasta hunden? 


Otroligt tacksam för alla svar vi kan få! 


 


Som medlem kan du här läsa lite kort info om squeegerry och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Vilken storlek på halsband till Russkiy toy?   [0] 2 maj: HelenaD86 Vilka leksaker passar Tysk spets/ kleinvalp   [6] 9 apr: Aumandan 20 apr: Ayrin Vilken ras passar oss?   [8] 28 mar: Lisbritt 1 apr: Ayrin Vilken ras är detta?   [2] 25 mar: Baxxen 25 mar: Sussane Vilken ras passar?   [16] 23 mar: VeligaVera 24 mar: VeligaVera Passar Australian shepherd mig?   [1] 4 mar: Mira2014 4 mar: Mira2014 Vilken ras är bäst?   [3] 16 feb: användare 17 feb: Anneli Vilken sele har du till din Whippet?   [1] 25 okt: Rödluvan 28 okt: Ayrin Vilken ras letar jag efter?   [1] 9 jul: emla 9 jul: Lona Vilken ras ska väljas   [3] 19 maj: Sporthund 22 maj: Dimma
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Labrador Retriever | Chihuahua | Puli | Fransk Bulldogg | Nova Scotia Duck Tolling Retriever | Finsk Lapphund | Pudel
© 1998-2020 Enfinia AB