Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
8 februari 2015 av CayKantos i övriga hundfrågor (2 svar)
Skaffa valp och flytta hemifrån? Kennel?

Hej allihoppa, det kommer nog en lite halvlång text här, men om ni orkar läsa igenom ville det vara stort uppskattat!


 


Mit namn är Cajsa, jag är 17 år och bor i Danmark, studerar i Sverige. Jag "flyttade" upp till min mormor och morfar för att gå på ett Naturbruksgymnasie här i Sverige då sådanna gymnasien inte finns i Danmark. Jag går just nu i 2:an och har tänkt mig flytta tillbaka till Danmark efter jag slutat trean. Ihop med detta hade jag jättegärna velat skaffa en valp. En Kromfohrländer för att vara precis. Som jag då ville ta med till Danmark och som skulle bo med min familj och jag. 


Jag kommer troligen starta på Köpenhamns universitet och fortsätta bo hemma tills jag slutat utbildningen ca 4-6 år efter. När jag då har slutat hade jag tänkt mig flytta tillbaka till Sverige och skaffa lägenhet. 


Mina problem här e:
- Min mamma vill inte låta mig skaffa hund om jag skall bo hemma i rädslan av att jag inte kommer hitta lägenhet dom vill låta mig ta med en hund.


- Kan man ha hund medan man studerar om man inte har job brevid? Vad då om man har job brevid?


 


Kennel


Et annat problem jag har.är att jag egentligen jättegärna vill jobba med djur, speciellt hund och speciellt med att föda upp hundar. Alltså vill jag jättegärna starta en kennel. Jag är mera bekymrad över vad mina föräldrar ville säga och vill också ta en utbildning så jag har om det nu skulle gå snett. Men har undrat om det ville vara smartast att starta på det med detsamma istället för att slösa tid på en utbildning jag inte ens är säker på att jag kommer använda?Ville det vara smartast att fixa job på en kennel först? (Eller något annat som hjälper mig inom hund, t.ex. hundpensionat?)


 


Tack på förskott!!


Som medlem kan du här läsa lite kort info om CayKantos och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
skaffa en schäfer   [6] 3 apr: Dimma 2 maj: AliceSven skaffa hund men kan ej enas om ras!   [5] 24 mar: Citronskalet 30 mar: Ayrin Skivarp kennel   [5] 17 maj: Anaroses 18 maj: Lona Jobba hemifrån med valp   [2] 30 apr: karfah 1 maj: pipilotta Flytta utomlands med hund?   [1] 13 apr: Nuttma 13 apr: Puddingpastejn Vår hund juckar på mig när husse går hemifrån   [1] 24 mar: Doodle matten 25 mar: Torparinnan Vill skaffa mer hunderfarenhet, tips?   [8] 30 dec: birrebarre 16 jan: Draghund Våga skaffa en ny hund   [9] 2 nov: Hundar03 8 nov: Leias husse Skaffa valp om man har frigående innekanin   [1] 9 jul: Camillla 13 jul: Ayrin Finsk Lapphund Kennel   [6] 30 apr: SmilesGB 6 maj: Ayrin
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Papillon | American Staffordshire Terrier | Chihuahua | Jack Russell Terrier | Schäfer | Rottweiler | Staffordshire Bullterrier
© 1998-2022 Enfinia AB