Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
18 mars 2015 av markusf i övriga hundfrågor (4 svar)
hundbur till schäfer

Hej!


På fredag hämtar vi vår nya schäfervalp och nu vill jag gärna ha tips på vilken storlek som förmodligen kommer att behövas på hundburen i bilen. Det är en tik, och jag har sett de rekommenderade måtten utifrån hundens längd och höjd, men vet ju inte hur stor hon kommer att bli. Och framför allt inte hur lång hon blir från nos till sittbensknöl, som det står i rekommendtionen. Så hur stora burar har ni till era schäfrar? Kan tilläggas att jag har en Renault Megane kombi, så det är hyfsat stort bagage även om det inte är allra störst.


Jag har funderat på galler och avskiljare, men det verkar vara svårare att få tag på om jag inte vänder mig direkt till Renault. Men jag har tänkt att köpa begagnat för att hålla nere priset något och då blir det svårare att hitta verkar det som. Men det kanske ändå skulle passa hunden bättre?!


Dessutom har jag funderat på burarna som är smalare upptill. Hur mycket smalare kan de vara utan att det blir obekvämt för hunden? Just nu har jag lånat en bur som är 90 djup nere men bara ca. 45 där uppe. Det blir inte mycket huvudrum när hon sitter upp, eller hur.

Raser: Schäfer

Som medlem kan du här läsa lite kort info om markusf och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Bästa bilen för hundbur?   [4] 2 maj: Solsophia 2 maj: Lona Mycket sjuk schäfer valp   [3] 4 dec: Schäfer tik 4 dec: Anneli Nosstyrd schäfer   [12] 20 okt: Ginza Schäfertik 28 okt: Lillapyret Tips på hundbur till labrador   [7] 17 jun: KarroV 4 sep: Gurkans Köpa Schäfer - prestationsångest   [5] 9 mar: TigerLilja 9 jul: Sussane Någon som har schäfer/rottis valp ? :)   [0] 27 jul: Sveasmatte Blandras golden retriever - schäfer   [4] 23 maj: Bella01 27 maj: Lona schäfer tips på kennel   [1] 4 maj: Dimma 6 maj: Ayrin Söker uppfödare av svart schäfer   [0] 2 mar: Silver_ Vilket torrfoder anser ni är bäst till er schäfer?   [2] 3 aug: Carold 4 aug: Carold
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Schäfer | Jack Russell Terrier | Rottweiler | Chihuahua | Golden Retriever | Pudel | Boxer
© 1998-2021 Enfinia AB