Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
22 mars 2015 av Tornvinga i sjukdom & hälsa
Re: Ge kortisonet på morgonen.

Ja vad skönt att höra! Jag tror inte (oavsett vad han lider av) att det kommer påverka hans liv något särskilt. Det är mest utseendet som ändrats (med "fulare" nos). Som tur är har jag inget intresse alls för utställning så jag bryr mig inte om utseendet på honom så länge han inte lider :). Veterinären frågade faktiskt det, om det var ok för henne att ta hudbiopsin vid nosen (då detta kan leda till ärr) men jag sa mer eller mindre att hon kunde ta hur mycket hon ville så länge hon kom fram till en riktig diagnos :). 


Lillpojken har gått på kortison i 2 dagar nu och jag har inte märkt nästan någon skillnad alls! Så det känns skönt :). Visst dricker han mer, men jag tyckte han drack lite för lite förut, så nu känns det som att han dricker som han ska XD. 


Enda sedan jag började blötlägga torrfodret (han krossar inte sin mat utan bara sväljer det helt, så för att vara skonsammare för magen har jag blötlagt det, och detta har resulterat i att han aldrig spyr längre) har nästan slutat dricka vatten. I början när jag blötlagde maten så drack han som innan och kisset såg vädligt hälsosamt ut! Men sedan med tiden har han slutat dricka vatten (förutom det som han får i sig via maten) så tycker det är skönt att han nu dricker mer :D. 


Inte har vi måstat gått ut på natten heller, men lite mer bråttom är det på morgonen, och "nattpromenaden" (precis innan jag går och lägger mig) är viktigare. Men annars har inte kortisonet visat något alls.. Nosen har inte heller blivit bättre, men jag gissar att 2 tabletter inte gör underverk XD. 


Som medlem kan du här läsa lite kort info om Tornvinga och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Hjälp! Katten och valpen trivs inte ihop   [7] 30 maj: Lussekatten 3 jun: pipilotta Hjälp angående merle.   [12] 10 mar: Frances 14 mar: Frances Hjälp-hund som rullar sig i bajs på varje prommis   [2] 19 feb: Blocksberry 24 feb: Torparinnan Hjälp att behålla hund   [10] 3 feb: LeaTyra 5 feb: LeaTyra Tax 11 månader, hjälp!   [11] 28 nov: MalinK 30 nov: pipilotta Bichon Havanais eller Biewer Terrier - Hjälp   [3] 12 nov: Anna_78 13 nov: Leias husse Ensamträning fungerar inte, hjälp!   [2] 7 nov: Azin 10 nov: Ayrin Valp - smärta/ inflammation i blodet. Hjälp!   [2] 27 sep: Lundgrens 28 sep: Ayrin Anställa/ hjälp med att få valp rumsren   [2] 17 sep: HannaB 17 sep: Lona2 Hjälp med färger inför parning!   [3] 19 jul: honeybee 26 jul: Gurkans
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Jack Russell Terrier | Schäfer | Golden Retriever | Labrador Retriever | Chihuahua | Rottweiler | Dobermann
© 1998-2024 Enfinia AB