Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
21 april 2015 av BushundenL i sjukdom & hälsa (6 svar)
Ni som har eller har haft hund med kronisk smärta.

Hej!


Jag har en äldre stor hund (drygt 11 år) som sakta tacklar av alltmer, hans rygg som bråkat de senaste åren blir stadigt sämre nu pga medicinen inte längre riktigt räcker till, som det verkar. Den har fungerat fantastiskt bra för honom i två år drygt, men nu verkar det som att den inte räcker till längre, alternativt att hans kropp har vant sig för mycket vid den. Så vi ska besöka veterinär närmsta veckan för noggrann undersökning. Hoppas innerligt på att det ska finnas någon annan medicin som vi kan pröva, det har vår fina veterinär tidigare sagt att det finns. Så som sagt, jag hoppas MYCKET på att det finns mer att göra. Men åh vad oron är stor, och tankarna cirkulerar kring detta hela tiden, är sååå rädd att veterinären ska säga att det inte går längre. Men ska inte ta ut det jobbiga i förskott utan försöker fokusera på att det förhoppningsvis ska finnas någon mer medicin som vi kan pröva, och det är därför som jag skriver här. Finns det någon här som haft en hund med smärta som ätit Metacam/Loxicom, och som behövt byta till annan medicin mot smärta och inflammation? Hur har det fungerat, har det hjälpt? Är det någon som har fått kortison till sin hund? OM, vad ungefär kostar det per månad och/eller per tillfälle? Jag har inte obegränsat med pengar och det är därför som jag frågar, behöver veta hur mycket pengar jag måste få ihop inför veterinärbesöket. 


Min hund är min absolut bästa vän, vi är aldrig ifrån varandra och jag gör allt för att han ska få må så bra som det bara, bara går!! Samtidigt tänker jag inte låta honom lida bara för att jag ska slippa lida den dagen han måste få somna in, men jag VET att han fortfarande vill fortsätta leva, hans livsglädje är enormt stor och han vill hänga med på allt, och han har ett rikt liv om än ett mer stillsamt sådant.   


Skulle gärna höra hur ni som har eller haft hundar med smärta och som ätit medicin där medicinen inte längre har fungerat, hur ni har gjort då? Har ni låtit hunden somna in, eller har ni hittat någon annan lösning som har fungerat? 


Vore väldigt TACKSAM för svar! 


Som medlem kan du här läsa lite kort info om BushundenL och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Kronisk bukspottkörtelinflammation   [4] 19 feb: Fridisen 22 feb: Torparinnan Smärta i ryggen   [2] 1 okt: Mimmii8 2 okt: pipilotta Hund plötsligt senil eller smärta spökar ?   [3] 27 okt: melvin13 28 okt: melvin13 Behöver råd ang. kronisk mag-tarminflammation!   [5] 14 sep: Bluebell 14 sep: Fjärilsligan Kronisk tarminflammation, är det allvarligt?   [15] 27 aug: Bluebell 14 sep: Bluebell Border collie smarta?   [9] 4 jan: Åkeärbäst 9 jan: Salawexe Tips och råd om kronisk inflammation mag/tarm   [2] 26 feb: Min-Ailo 26 feb: Min-Ailo Märklig plötslig smärta   [3] 14 aug: SuperBitchen 4 nov: SuperBitchen Smärta? Rädsla? = aggression i sömnen   [2] 3 jun: Bullisen 3 jun: Hortensia Kronisk Gastrit och oproffsiga veterinärer, hjälp!   [6] 26 mar: Transcend 26 mar: Lona
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Chihuahua | Schäfer | Rottweiler | Dobermann | Tax | Shetland Sheepdog | Jack Russell Terrier
© 1998-2023 Enfinia AB