Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
26 april 2015 av Sebastian i övriga hundfrågor (9 svar)
Min hund har blivit biten, hjälp!

Hej allihopa!


 


Det var i fredags som jag var på jobbet och jag fick ett samtal från min mamma att min bror har varit ute med våran hund och att dem blev attackerade av en annan hund. Ägaren till hunden som attackerade våran är runt 65-70 års åldern och hon har berättat att hon inte klarar av att hålla kvar i sin hund när den ser en annan och att hon brukar knyta honom fast i en lyktstolpe när de får möte. Men denna gången hann hon inte med att göra det så den bara tog fart och hon valde att släppa kopplet så den sprang mot min hund och bet honom i svansen och skinkan i flera sekunder.


Vi fick ta Sigge till veterinären där han stannade i ungefär 6 timmar vilket kostade oss 6000 kronor för vård, tratt och medicin. 


Vi har försäkring på våran hund, men vi är inte 100% säkra om hon har det på sin, så nu undrar jag då bara vem ska stå för kostnaderna? Har hon försäkring så hoppas vi att den kommer täcka det mesta, har hon inte det kommer då hon få stå för kostnaderna eller hur fungerar det i såna här fall? Första gången det händer oss nämnligen. Känns lite fel att vi ska betala för nånting vi inte har orsakat.


Tack för att ni tog er tid att läsa och tack för svar.


Som medlem kan du här läsa lite kort info om Sebastian och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
HJÄLP, hund biter och morrar   [4] 23 sep: molnet 23 sep: Ayrin Akut hjälp! Mina föräldrars pudel bet min mamma.   [6] 9 sep: Villetycke 23 sep: Ayrin Valp som biter barnen HJÄLP   [4] 11 aug: sarah_jkpg 22 sep: TFreya Omplacering, hjälp och råd   [10] 8 jun: Lollo272 9 jun: Lollo272 Hjälp mig hur jag ska tänka..   [3] 4 apr: Humlan12 8 apr: Ayrin Separationsångest - hjälp!   [1] 3 apr: Pälsklingen 4 apr: Rezt Hund blivit trött   [3] 14 mar: melvin13 14 mar: Draghund Hjälp! Kastrering eller inte   [4] 25 feb: Tira Ros 21 mar: Rezt HJÄLP!Köpa valp och tolka HD Och ED röntgen   [3] 22 feb: annaf85 23 feb: Torparinnan Hjälp angående Berner Sennen   [3] 19 feb: Ida95 19 feb: Ayrin
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Jack Russell Terrier | Schäfer | Siberian Husky | Cocker Spaniel | Rottweiler | Yorkshireterrier | Berner Sennenhund
© 1998-2021 Enfinia AB