Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
23 juni 2015 av Ralph i valpforum (3 svar)
mopsvalp och rumsrenhet

hej, jag har en 13 veckors mopsvalp detta är min första hund som jag ska uppfostra jag har däremot en fråga angående rumsrenheten.
Det är såhär att jag går ut med min hund ungefär 1 gång varje halvtimme och ungefär 5 min efter han ätit samt sovit och lekt. Men även att jag går ut med han så pass många gånger så kan det vara så att när vi väl kommer in 2-3 min efter så kissar han eller bajsar han inne även att vi precis varit ute i 10 minuter och han då inte har gjort någonting?
Även innan när vi hämtade honom så var ha jätte duktig att gå på tidningen men nu så skiter han i både tidning och papper som ligger på golvet och går helr och ställer sig på en plan yta på golvet vilket leder till att jag får skrubba golvet varje gång han gör ifrån sig. Finns det något sätt som jag kan lära in han snabbt att han ska göra ifrån sig ute mer än ge han en belöning när han väl gör ifrån sig ute?
Jag förstår han är ju inte så gammal än men jag tycker nog ändå att han inte borde välja att kissa inne, eftersom jag går ut så pass mycket med han som jag gör. Jag har även hört att man inte ska säga NEJ! när man ser att han gör ifrån sig inne men tycker det är konstigt att bara låta det vara och torka upp.
Kan jag inte få höra hur lång tid det tog för er att få eran hund rumsren och hur ni gick tillväga så att han blev rumsren?


Tacksam för svar en utmattad matte!

Raser: Mops

Som medlem kan du här läsa lite kort info om Ralph och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Uppfödare, rumsrenhet hos valpar som stannat   [3] 11 jan: Symbios 7 mar: Borzoi Tips på sökövning och fråga om rumsrenhet   [2] 24 sep: cosmo19 25 sep: aenima Valp, förändring i rumsrenhet   [2] 6 jul: JosefinO 6 jul: traktorn Min tik - rumsrenhet   [0] 27 jan: poppsi Ännu en tråd om rumsrenhet och livet med valp.   [19] 18 maj: närjagmötteharry 22 maj: Sezziyanen Det här med rumsrenhet..   [2] 25 feb: Floyd 25 feb: Floyd Vaknar på natten (OBS ej om rumsrenhet)   [5] 23 sep: Kouki 24 sep: Hortensia Rumsrenhet och tokryck!   [5] 30 dec: jskyten 2 jan: jskyten Rumsrenhet 9-månader gammal?   [8] 7 okt: Tova och Smilla 9 okt: Tova och Smilla Vom og Hundemat till mopsvalp   [4] 17 jun: 79ninni 18 jun: 79ninni
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Papillon | Jack Russell Terrier | Schäfer | Pudel | Dobermann | Whippet | Shetland Sheepdog
© 1998-2024 Enfinia AB