Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
7 augusti 2015 av MeBe i valpforum (2 svar)
Valpen skäller på både människor och hundar

Hej!


Detta är mitt första inlägg här, men har tyckt att den här sidan har hjälpt mig jättebra i mina frågor kring Micke (4 mån).


För ca. en vecka sedan började Micke skälla på både hundar och människor. Så fort han ser en människa så skäller han, detta har han inte gjort förr. Jag vet inte om det är att han ska vakta/alarmera oss eller om det bara är något han har fått för sig. Men det är ganska svårt att bryta beteendet för att han är så inne i det när det väl händer. Har försökt att förekomma och avleda med t.ex. sitt och belöning osv, men han struntar liksom i det. När vi går promenader skäller han, men när vi är på baksidan hos svärföräldrarna skäller han inte så. Mycket konstigt! Så i vissa situationer skäller han till att börja med men om vi ignorerar honom slutar han.. Det har dock blivit värre, därav mitt inlägg här. För några dagar sen kunde han i alla fall ignorera vissa människor han mötte på promenaden men nu skäller han på alla. Har ni några tips på hur man ska träna bort detta? Jag har testat att ignorera honom och bara fortsätta gå samt avleda. Men det känns inte som att det biter på honom.


Som medlem kan du här läsa lite kort info om MeBe och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Hund som inte lämnar nya valpen ifred   [1] 1 mar: Tranåsbron 3 mar: Draghund Problem med valpen   [17] 22 feb: carbon 1 mar: Kattmamman Hjälp! Valpen åt svam!!   [2] 17 sep: Hejdlöst 17 sep: Hejdlöst Hunden skäller på balkongen   [7] 14 aug: annalena654 11 apr: Goggelito Valp skäller när han blir osäker, tips?   [2] 26 jul: Axezz 6 aug: heddabo Valp skäller så fort hon inte får uppmärksamhet   [9] 12 maj: Jan82 19 maj: Halvtand Gammhunn rädd för valpen   [2] 2 mar: z_gismo 2 mar: z_gismo Vilka går bra ihop med andra hundar o skäller inte   [6] 12 aug: Lojsie85 12 aug: Lojsie85 Jag blir tokig på valpen!!   [4] 16 apr: Staffematte 26 jun: eemilio97 Vaktande tik skäller   [3] 4 feb: Awsa 13 feb: Torparinnan
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Rottweiler | Schäfer | Chihuahua | Grand Danois | Jack Russell Terrier | Pudel | Papillon
© 1998-2021 Enfinia AB