Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
12 augusti 2015 av Scherzi i om rastplatsen (3 svar)
"Knepiga" vovve (forumet)

Tyvärr har jag tröttnat på forumet och är inte inne här så mycket numera. Vet inte vad som påverkat. Säkert olika orsaker men kanske även för att jag inte är riktig vän men nya vovve. Tycker inte det är tillräckligt "användarvänligt". Kanske bara jag som inte lärt mig?


Vad detta inlägg gäller är två grejer.


1) Hur kommer det sig att jag får upp olika dagsinlägg när jag loggar in på olika webläsare? Idag läste jag ett inlägg på en webläsare och när jag sedan kikade i en annan dator med en annan webläsare så fanns inte det inlägget. Trodde det kanske var bortplockat av ngn mod. Men så plockade jag upp vovve igen i andra datorn och då finns inlägget. Märkligt eller ....??


2) Varför finns ingen spärr eller klar info om att det är gamla inlägg som besvaras? Läste ett inlägg idag. Någon som svarat i en tråd från 2010. Så synd om den som tar sig tid att svara att systemet inte på ett klart och synligt sätt förklarar när trådar är gamla. Det är väl sin sak om tråden har några veckor/månader på nacken men 5 år!!!


 


Som medlem kan du här läsa lite kort info om Scherzi och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Annonser stör hela Vovve enl mig....   [5] 20 feb: pipilotta 8 mar: pipilotta Glad Påsk alla här på forumet!   [3] 12 apr: pipilotta 13 apr: Ayrin HALLÅ VOVVE-MATS!!!   [3] 21 jan: Lona2 24 jan: pipilotta Varför har det blivit så här på forumet??   [14] 2 okt: pipilotta 13 dec: Dorra Vilka är egentligen välkomna till vovve.net?   [9] 17 sep: Wicky 20 sep: Ayrin Skum reklam på vovve   [1] 20 maj: Ayrin 20 maj: Lona min lilla vovve nafsar o biter folk   [3] 17 mar: tashi 1 18 mar: Torparinnan Dräktig lite vovve?   [1] 23 jan: Kajsagullet 23 jan: Gurkans Dålig fart på forumet ?   [10] 23 jun: Borzoi 23 jul: jeja2000 Kära vovve! Ge mig era synpunkter!   [5] 1 maj: Puddingpastejn 29 jun: Frallorforlife
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Papillon | Jack Russell Terrier | Schäfer | Pudel | Dobermann | Whippet | Shetland Sheepdog
© 1998-2024 Enfinia AB