Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
17 augusti 2015 av feallans i skaffa hund
Re: Att ha arbete och köpa hundvalp

Tycker det låter som du tänkt igenom det noga och nog tycker jag att du kan köpa en valp! 
Tycker ibland man inte ska tänka för mycket på vad andra tycker och tänker och säger heller.. Man ska inte göra si och man ska inte göra så.. 

Jag tror på att det är bra att få in hunden i dens kommande normala liv relativt fort.. alltså - om han ska vara med dig på jobbet framöver - ja men vänj han vid det och så kommer han bli lugn med det. 

Min brorsa hade med sin valp ÖVERALLT DIREKT, på hästtävlingar osv osv.. Denna hunden är den mest väluppfostrade och duktigaste hunden jag vet. 


Vår hund började jag oxå med nästan direkt att träna att vara i måånga olika miljöer - vi lever ett liv där vi flyttar runt en hel del och då måste vi ju faktiskt ha en hund som klarar det och börjar man då träna det tidigt så blir det normalt för hunden - och våran hund är nu 1år och han har bott i Frankrike, Sverige och nu Norge (han har även vart på semester i Italien) - och han har absolut inga problem med det.. Han är världens coolaste och mest avslappnade hund. 
(jag var ju dock hemma med honom i typ 6månader men du ska ju ha med honom så då blir han ju inte ensam och det är de som är de viktigaste ju)


Så gå på din magkänsla och på vad du tror är bäst för din blivande hund. :) 

Toppen om du kan få hjälp oxå ju.. För att ha en valp ÄR körigt.. blir många nätter där man inte får sova så bra :P Så det ska du väl ha med dig i bakhuvudet men jag tror att om man vill så går det! :)

lycka till!


Som medlem kan du här läsa lite kort info om feallans och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Hundvalp kissar i sängen   [15] 15 jul: Marre993 16 jul: Anneli Varför juckar en hundvalp?   [1] 14 apr: Marre993 14 apr: Torparinnan Letar hundvalp Chihuahua eller pomeranian   [8] 17 jul: Manniz 24 jul: Manniz Klåda hos hundvalp   [6] 8 jul: Frihannisaac 11 aug: Ginza Schäfertik FRÅGA VETERINÄREN OM DIN HUNDVALP & FÅ SVAR PÅ TV   [0] 17 jan: joreSVT resa med en hundvalp   [3] 14 sep: Izabela 14 sep: Evolve Bitande hundvalp del 23456   [11] 27 maj: närjagmötteharry 30 maj: närjagmötteharry hundvalp som skäller och hugger mot en   [4] 25 mar: N91A13L15 29 mar: Gurkans Åksjuk hundvalp!!   [4] 18 mar: Tiinkerbellz 23 mar: Varg Katt o hundvalp   [1] 22 nov: falafeln 22 nov: Dimma
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Schäfer | Chihuahua | Dobermann | Tax | Jack Russell Terrier | Dvärgpinscher | Grand Danois
© 1998-2022 Enfinia AB