Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
7 september 2015 av abbe83 i skaffa hund (3 svar)
Nu har husse också blivit sugen på en hund till!

Vi har en schäferhane. Jag vill skaffa en till hund men husse har varit helt emot att ha mer än en hund. Men nu har han börjat ändra åsikt och säger att det inte vore fel med en hund till. Vi är överens om att vi vill skaffa en tik, vår schäferhane är 2 år och kastrerad. Fundera på att skaffa en vuxen omplacering eller en unghund. 


Jag har blivit arbetslös och kommer aldrig jobba mer än halvtid för jag har sjukersättning på halvtid. Så nu har jag gott om tid för en ny familjemedlem men är osäker på om vi har råd med en hund till i nuläget. Blir ju en till försäkring, matkostnader, eventuella veterinärkostnader och så kosta det att köpa hunden.


Min sambo har heltidsjobb men min ekonomi är väldigt osäker. Jag har just nu bara sjukersättningen att leva på. Kommer få arbetslöshetsersättning också. Men arbetslöshetserättningen kanske tas ifrån mig för jag har svårt att leva upp till de krav AF har. Det är begränsat med jobb jag kan söka och jobba med för jag har högfungerande autism.


Vad finns det för seriösa organisationer som omplacera hundar? Har kollat efter omplacering på Blocket. Vad ska man tänka på när man skaffa omplacering? Min sambo vill helst ha en schäfer till men jag skulle kunna tänka mig en annan ras eller blandras. Men vi är överens om att vi vill ha en större hund. Vi går långpromenader i skogen varje dag och allt vi sysslar med gör vi på amatörnivå. Sysslar med lydnad, spår, sök, frisbee och vår vovve gillar att bada. 


 


 


Som medlem kan du här läsa lite kort info om abbe83 och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Vår hund juckar på mig när husse går hemifrån   [1] 24 mar: Doodle matten 25 mar: Torparinnan Hund blivit trött   [3] 14 mar: melvin13 14 mar: Draghund Lugn hund blivit aggressiv vid hundmöte   [6] 2 feb: Ossiander 4 feb: Ossiander Dagmatte/husse sökes Mölnlycke/Mölndal   [0] 25 aug: Frihannisaac Styrketräning för husse / matte med?   [3] 20 apr: lingo 21 apr: hundöga återkomst Ensam. Matte borta husse hemma   [1] 22 okt: z_Bettan 22 okt: Majala Kai behöver en extra matte/husse.   [0] 23 feb: Shiba Sugen på att skaffa whippet, att tänka på?   [1] 21 jun: whippettok1 23 jun: hundöga återkomst Dagmatte/husse söker Göteborg (Majorna- centrum)   [1] 22 maj: z_Stumpen 22 maj: Lokatten12 Sugen på att skaffa ny hund!   [7] 7 dec: MimmiLind 28 dec: VildaVittra
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Jack Russell Terrier | Schäfer | Siberian Husky | Cocker Spaniel | Rottweiler | Yorkshireterrier | Berner Sennenhund
© 1998-2021 Enfinia AB