Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
26 september 2015 av dogrightnow i övriga hundfrågor
Re: Många frågor i ett och samma inlägg, JRT

Hej har haft egna och hjälpt till att träna andras hundar i över 12 år och sett vad dåligt foder kan påverka och frolic är väl det sämsta som går att ge med socker, färgämnen och spannmål. Med tanke på det så borde du prova spannmålsfritt färskfoder vom och hundemat finns i köttbulle form som är enkelt till mindre hundar och fungerar inte färskfoder så prova torrfoder med kort innehållsförteckning och spannmålsfritt men med bra ingredienser inte majs och massa ärtor. Ett bra alternativ är taste of the wild. Om hunden inte tål dem och trots det får urinsten så kanske specialfoder är ett måste tyvärr. Men när hunden har äitit så dålig grundkost som din har så ge  spannmålsfritt en chans innan hunden sätts på specialfoder med massa spannmål resten av sitt liv.


Tänk också på att godiset och tugg du ger din hund ska vara av bra kvalitet läs noga, ge rent torkat kött där salt, sorbitol, socker, färgämnen inte tillsats så köp inte på vanliga mataffärer, rusta eller öob som har biliga produkter men massa tillsatser. Pommys.se är helt svenskt och hög kvalitet. 


Det sista jag tänker på är också att du inte ger denta sticks eller liknande det är bara massa spannmål och vissa märken har massa socker i det. Har sett gång på gång hur hundar blivit friska på olika sätt genom att sluta med dessa. Hundens tänder MÅSTE ändå borstas VARJE dag med hundtandkräm. Be en veterinär kolla er hunds tänder mycket noga då eran äitit frolic som verkligen är hundars skräpmat så jag skulle tro att eran hund behöver fixa sina tänder innan det räcker att ni borstar hemma. Tänk som ni skulle tänka med ett barn det är bara att inte ge sig, tänderna ska borstas och det är inget man kan inte orka med utan det ska bara göras. Lycka till med attt hitta rätt foder, tugg och godis!


Som medlem kan du här läsa lite kort info om dogrightnow och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Sibirian Husky. Lite frågor om rasen .   [4] 4 jun: Ginza Schäfertik 5 jun: Ginza Schäfertik Klicker frågor för nybörjare   [2] 31 jan: Belina bus 1 feb: Belina bus Piper vid samma tid på kvällen   [0] 29 jan: Fluff86 Varför inte skriva nytt inlägg??   [0] 22 jun: pipilotta Hur många hundar får finnas på 30kvm?   [1] 11 maj: Nalle och Tindra 11 maj: Ayrin Är det många "katthatare" där ute?   [7] 3 feb: pipilotta 7 feb: pipilotta Om dessa frågor   [0] 16 sep: cio Hur många måltider   [4] 4 aug: Tira Ros 4 aug: Torparinnan Problem att skriva inlägg - löst   [1] 26 apr: Vovven 27 apr: Ayrin frågor om att ha hund i bil   [7] 3 nov: Kautan 5 nov: Leias husse
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Finsk Stövare | Boxer | American Staffordshire Terrier | Rottweiler | Schäfer | Petit Brabancon | Chihuahua
© 1998-2024 Enfinia AB