Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
19 oktober 2015 av Joadah i valpforum (4 svar)
Labbevalp 5 mån bara biter, skäller och juckar

Hej


De senaste veckorna har min Labbevalp varit helt hopplöst och det känns som vi inte kommer någonstans. Så fort jag inte ägnar mig åt honom så skäller han på mig och börjar bita. Han får tag i en liten bit av skinnet innanför byxorna och nyper till. Det gör skitont. Om jag sitter eller ligger ner varvar han bitande, skällande och juckande.


Jag har försökt ignorera men det år inte lätt eftersom det faktiskt gör ont när han biter. Jag försöker belöna och berömma honom när han är lugn. Jag har försökt säga till med rösten, fysisk kontakt (inte hårt) och kroppsspråk men det verkar bara egga upp honom mer. Att avleda honom med en något han får bita på funkar inte. Leksakerna är inte intressanta - det handlar om leken, eller om vi äter så handlar det om maten.


Vi försöker aktivera honom en del. Det blir ett par spår i veckan och däremellan lite lydnad. När vi är hemma så kör vi godisletande, kontaktövningar och lite enkla apporteringsövningar. Så länge han är aktiv så är det världens bästa hund. 


Finns det någon som har några tips eller kanske något uppmuntrande ord? 


 


Som medlem kan du här läsa lite kort info om Joadah och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Valp juckar på nästan alla tikar   [2] 15 feb: Freddiesmatte 15 feb: Freddiesmatte Hund som hoppar och biter i armarna   [5] 7 feb: Belina bus 9 feb: Belina bus Valp som skäller inne   [3] 27 aug: Belina bus 29 aug: aenima Tik biter sina nya valpar efterkejsarsnitt   [2] 3 apr: Double_a 6 apr: Ayrin Skäller på tomten   [4] 8 mar: Mira och Esther 13 mar: Ayrin Min hund juckar på mig när jag är sjuk   [4] 3 jan: Yorkie-Zoffan 28 jan: Mira och Esther Vuxen hund skäller på valp!!   [4] 27 dec: _martina 29 dec: _martina Japansk akita som hoppar och biter   [9] 1 dec: akitainu 1 feb: Mira och Esther 7 mån valp - Skäller och morrar på allt   [3] 30 jun: Nalix 4 jul: Dimma Varför juckar min hund på mig hela tiden?   [2] 12 maj: EmelieD 13 maj: Gurkans
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Schäfer | Fransk Bulldogg | Grand Danois | Rottweiler | Shetland Sheepdog | American Staffordshire Terrier | Jack Russell Terrier
© 1998-2024 Enfinia AB