Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
3 december 2015 av natta94 i övriga hundfrågor (7 svar)
Desperat behov av råd gällande pomeranian

Hej! Jag är i desperat behov utav hjälp med min Pomeranian/chihuahua blandning på två år, han är en hane.


Vi har grova problem och jag har kommit till det skede i livet att det om några år är dags att bilda familj och i dagsläget så vet jag att den dagen kommer jag stå inför ett ultimatum om jag inte får ordning på hunden.


Vet inte vilken ände jag ska börja i egentligen, han är rädd för det mesta samt OTROLIGT dominant och vaktig. Han har bitit nästan alla i min omgivning även min sambo samt barn, har haft överseende iochmed att han är så liten men har suttit honom på plats varenda gång men han har börjat snäsa tillbaka och morra, har suttit med honom för att visa att jag bestämmer i som längst jag har räknat en timme. Han bits inte för att han blir 'trängd' utan han springer fram och attakerar oprovoserat när främmande kommer hem till oss, även människor han träffat förr och varit kelig med.  Han har bitit barn två gånger när han har varit utomhus, inte när jag har varit närvarande utan när min mamma har varit ute med honom.


Även utomhus finns problem, han skäller och gör utfall när han ser barn eller andra hundar. Han har aldrig bitit en annan hund, han skäller men tillslut ger han med sig och tycker det är kul med andra hundar.


Han kissar inne hos alla andra utom hemma hos oss, morrar bara man närmar sig hans korg, samt har blivit agressiv när det kommer till hans mat. 


Vet att tjejen som köpte hans bror hade liknande problem redan vid tidig ålder med hennes valp. 


Jag vill göra allt för att hjälpa min lilla kille, ansvaret ligger hos mig. Finns det någon som har några tips eller varit med om samma problem? Avlivning är de råd jag har fått när jag pratat med andra hundmänniskor, men det är en utväg jag som ni säkert förstår helst vill undvika.


Tacksam för all hjälp!


 


 


Som medlem kan du här läsa lite kort info om natta94 och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Total idetorka gällande aktivering   [5] 1 mar: Höghus 3 sep: Mira och Esther Hej har en fråga gällande en 8-9 veckors valp.   [4] 26 dec: valpen7 28 dec: valpen7 Letar hundvalp Chihuahua eller pomeranian   [8] 17 jul: Manniz 24 jul: Manniz DESPERAT snälla hjälp   [4] 2 mar: mathildas 9 mar: Ayrin Hundägare i behov av hjälp.   [9] 8 maj: hardyb 12 maj: Voff 92 Köpa en Pomeranian?   [7] 22 apr: Bosse The Boss 23 apr: Tova och Smilla Pomeranian aggressiv vid kloklippning   [5] 25 aug: Milou18 21 sep: Milou18 Svår att få rumsren, desperat efter hjälp!   [8] 2 dec: Beeergman 10 feb: ImFabulous Treårig tik som uträttar sina behov inomhus   [6] 15 nov: Daisyrock 15 nov: Daisyrock Hopplös hund, desperat ute efter hjälp   [7] 21 okt: Susbom 30 okt: Susbom
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Dogo Argentino | Dobermann | Schäfer | Jack Russell Terrier | Dansk/Svensk Gårdshund | Rottweiler | Siberian Husky
© 1998-2024 Enfinia AB