Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
11 januari 2016 av s0me0ne i sjukdom & hälsa
Re: Kastrera labrador tik?

Man behöver inte kastrera alla hundar det sa jag inte, men att avla på alla tikar som du skrev i en annan inlägg för att de mår bra och lever längre av det, det är rena idiotin.

Avel betyder att ta valpar, och ska alla blandraser och renraser producera fram en kull för att de blir lycklig av det så är det inte underligt att det ser ut som det gör i bla Ryssland och Rumänien mm.
Den attityden är galen, det är tillräckligt med hemlösa hundar och blockethundar som det är.

Jag anser att kastrera gör man inte lättvindigt bara för att, det ska vara medicinskt syfte och för att hunden mår dåligt, men man ska inte avla hur som helst heller utan vett och sans.

Med tanke på hur du skriver i alla trådarna och din kunskap och all forskning mm så är det inte så konstigt om man antar att du är ett nät-troll. 


Som medlem kan du här läsa lite kort info om s0me0ne och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Ska man kastrera?   [2] 22 apr: Anonymsixten 22 apr: aenima Labrador retriever   [4] 16 jan: krystian ^^ 19 jan: Gurkans Kastrera för lugnare hund?   [6] 19 dec: Norrlandstösen 19 feb: SpringerSpaniel Labrador tynar bort   [5] 25 maj: naturligahundägarn 30 maj: Svea58 Labrador svalt strumpa, än har den inte kommit ut   [8] 19 mar: Chocolate AK 23 mar: Anneli Mat till labrador 14 mån   [2] 23 jun: Tira Ros 15 jul: ellennd Labrador parning mellan hd c och hd a-a?   [5] 19 jan: Chocolate AK 20 jan: Gurkans Labrador och något på tassen?   [6] 18 dec: Nybörjare 22 dec: Anneli Tips på hundbur till labrador   [7] 17 jun: KarroV 4 sep: Gurkans FINNES: LABRADOR-HANE FÖR AVEL   [1] 28 maj: BellaValkyria 29 maj: tant gredelin
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Chihuahua | Schäfer | Jack Russell Terrier | Rottweiler | Grand Danois | Golden Retriever | Labrador Retriever
© 1998-2024 Enfinia AB