Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
16 februari 2016 av Myran i efterlysningar (4 svar)
Träning hundmöten Uppsala

Jag har en hundrädd hund och söker därför vana och säkra förare med stabila hundar i olika storlekar för att träna hundmöten. De flesta går omvägar runt mig och min hund, springer över på andra sidan vägen eller vänder när de hör min hund skälla. Och jag har kommit till ett vägskäl. Jag har hundvana sedan tidigare men vi har aldrig haft det här problemet och vi har testat det mesta. Han tar allt som oftast inte emot godis som avledning. Beror på förare, misstänker jag, då han är lättare att få kontakt med om det är en säker förare vi möter.


Han blev skrämd som liten, första gången han fick lämna gården blev han påhoppad av två andra hundar och sedan dess har vi haft problem. Han lugnar sig vid hälsning men vi kan ju inte stanna och hälsa på alla hundar vi ser.
Till saken hör att jag har en social funktionsnedsättning som gjort det svårt för mig att söka mig till andra hundintresserade, men nu känner jag mig tvungen för det här är ohållbart. Någon intresserad?
Nämnas bör att en stor samling hundar går utmärkt, som utställning, där vet han inte vem han ska skälla på och är tyst. Det är hundmöten i vardagen vi har problem med.


Tack!


Som medlem kan du här läsa lite kort info om Myran och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Schäfer och träning   [4] 24 apr: gibson_cc 4 jun: Sezziyanen Problem vid hundmöten och att passera skälig hund.   [1] 18 feb: Ann-ch 19 feb: Ayrin Träning hela tiden   [9] 13 nov: Geka 1 mar: VitHerde Ice Belöning vid träning   [2] 8 nov: Geka 9 nov: Ayrin Hund skäller vid hundmöten   [8] 23 feb: Cole 24 feb: aenima Hjälp - hundmöten!   [2] 26 jan: XXIIXX 16 feb: Draghund Rasism mot hundar inom tränings klubbar?   [23] 12 okt: Rezt 27 okt: Ginza Schäfertik agility träning   [0] 17 maj: Anderhund654 Träning för valp !!   [3] 3 jul: Tildaottos 3 jul: Torparinnan Stressad vid nya miljöer och hundmöten   [10] 4 maj: ImFabulous 5 maj: Ayrin
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Fransk Bulldogg | Dvärgpinscher | Cavalier King Charles Spaniel | Yorkshireterrier | Épagneul picard | Eurasier | Bearded Collie
© 1998-2024 Enfinia AB