Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
3 mars 2016 av Evravon i övriga hundfrågor (5 svar)
Tråkigt att promenera

Min snart femåriga schäfertik har en del "vägra" perioder för sig emellanåt. Vägra äta, vägra kissa, vägra gå. Det har hon alltid haft. Nu har hon varit inne i en lång period då hon inte vill gå. Släpper man henne lös så springer hon och leker med just det där med att gå i koppel funkar inte.
Jag har två hundar och går i princip alltid ut med dem tillsammans. När jag har tagit dem en och en så har hon vaknat till liv lite men nu funkar inte ens det. Hon har inte ont eller något utan tycker bara att det är skittråkigt.
Hon tycker det är kul när man cyklar med henne men eftersom att hon gör utfall mot andra hundar ibland så kan det bli livsfarligt för mig med en hund i ena handen och en cykel i andra.

Hur gör jag hundpromenaderna roligare så att hon vill promenera? Någon som är med om samma sak som har kommit på en bra lösning! Tacksam för snabbt svar!

Raser: Schäfer

Som medlem kan du här läsa lite kort info om Evravon och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Vart promenera med hunden i huddinge?   [1] 15 okt: hund9292 16 okt: Anneli Bra med tråkigt torrfoder???   [1] 6 sep: lillflingis 7 sep: Ayrin Hund som vägrar promenera   [6] 8 jan: Frallis 23 jan: Silverholm Gillar inte att promenera, är jag den enda?   [30] 11 dec: Woofer 12 dec: Bovven Min "valp" vill inte promenera . ..   [10] 21 nov: LinaåBilly 22 nov: LinaåBilly jag har tråkigt, saknar gamla knas-trådarna...   [10] 2 aug: Jippie Stenfilur 3 aug: Jippie Stenfilur Tips på trix! (Har tråkigt)   [8] 3 jul: Misty&Kira 4 jul: Cahira Hur långt vågar jag promenera ? 6 månader   [11] 22 apr: Lovly 23 apr: Jeanette82 chatta jag har tråkigt   [3] 8 mar: Folkilsken 8 mar: z_luffsan Att promenera med mera med flera (två) hundar   [35] 10 feb: Igges-matte 12 feb: X Of Me
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Cavalier King Charles Spaniel | Hovawart | Irländsk Röd Setter | Golden Retriever | Kavkazskaja Ovtjarka | Chihuahua | Jack Russell Terrier
© 1998-2020 Enfinia AB