Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
23 mars 2016 av Snigelmille i övriga hundfrågor
Re: Hjälp! Min hund har blivit aggressiv...

Alltså, förstår inte hur hennes bakgrund kan göra att man inte ska ge henne en chans till? Det finns ju mängder med räddade hundar som omplaceras och dessa hundar kan ju bli hur mysiga familjehundar som helst. Hon har inte visat några aggressiva tendenser sen jag hämtade henne, utan hon är samma gamla hund. Hade hon varit aggressiv redan innan, så hade jag givetvis aldrig funderat på att omplacera henne.


Jag tror för hennes egen skull att hon inte skulle klara i längden att bo med tre barn och tre hundar, så det är för hennes skull jag vill hitta ett annat hem till henne. Jag känner att hon kommer att hamna i kläm för att tiden inte räcker till helt enkelt till alla, så det handlar inte om att jag inte orkar med henne. Dygnet har liksom bara 24 tim.


Att hon kommer från ett par som missbrukar ser jag så här. De socialiserade inte henne tillräckligt och hon fick inte komma ut på koppelpromenader. De hade liksom bara henne och släppte ut henne i trädgården. Ingen uppfostran och hon fick inte träffa många andra hundar. Men jag har haft henne i två år tillsammans med min tik och sedan förra året med ytterligare en hund. Och hon funkar tillsammans med de, så ser inte socialiseringen som ett problem. Utan det handlar mest om att personen som tar över henne måste vara hundvan och kunna läsa av henne. Jag förstår att man tänker på avlivning. Det gjorde jag också innan, men nu har hon varit hemma några dagar och är samma gamla hund igen. Så jag tror att det berodde på att provfamiljen inte kunde läsa av henne tillräckligt och att de bodde i ett större samhälle än vad jag gör. 


Som medlem kan du här läsa lite kort info om Snigelmille och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Revir eller Osäkerhet? Hjälp..   [8] 8 jan: Bartolomeus 10:58: Mira och Esther Hjälp med att hitta rätt ras   [13] 15 okt: sarah 19 okt: Ayrin Snälla hjälp mig! Hur ska jag tänka?   [16] 30 sep: Doggsan 3 dec: Doggsan Gammal hund med separationsångest hjälp!!!   [6] 6 aug: bamse100 16 sep: Jerrie´s Black Pack Rumsren nattetid, men ej dagtid - hjälp   [2] 19 jul: waleus87 19 jul: aenima Hjälp vår Scooby:(   [1] 3 jun: Mrcorona 3 jun: Mrcorona Hjälp stressad löptik   [1] 17 apr: XXIIXX 17 apr: pipilotta Tik blivit arg efter död valp   [5] 2 apr: Pelle Swedberg 4 apr: Ayrin Ocd valp hjälp!!   [9] 11 feb: Vavva123 16 feb: Gurkans Hjälp med tips till en väldigt bitig valp   [2] 28 jan: Linne789 29 jan: Morgonpigg
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Schäfer | Dobermann | Jack Russell Terrier | Rottweiler | Yorkshireterrier | Tax | Shetland Sheepdog
© 1998-2023 Enfinia AB