Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
11 april 2016 av Sezziyanen i skaffa hund
Re: Passande friluftshund?

Ja du verkar ju göra allt rätt så det blir nog hur bra som helst :) Det är trevligt att besöka uppfödare och det ger ju mycket, gör själv det nu jag!

En bra brukshund IMO är toppen inomhus, lugn och trygg och bra med folk. Oftast får ju en sådan hund utlopp för sina energier så de eju också duktiga på att slappna av mellan varven då. Det har varit min erfarenhet med att träffa folk som har trygga brukshundar iaf.

Fattar om ridgebacken! Jag är inte särskilt kunnig om dem, mest att jag läst om dem och tänkte att det var värt ett tips om du inte hade tänkt på rasen. Det kan ju mycket väl varit en problemindivid som du säger.

Japp, man ser ju inte många beauceron, kan ju vara värt att besöka dem! Jag är nästan så jag skulle föredra dem i pälsväg också kanske, eller ja..mest för att det är lättare att göra rent dem från lera då kanske. Men samtidigt sprider de väl småhår, och kan skapa problem om jag har vänner som är allergiska och så kanske...Sen är det väl så även att jag tycker att briarder ser så jäkla coola ut :)

Ja jag diggar också salukis! Det enda jag inte gillar lika mycket med just vinthundar är jag själv inte riktigt kan vara delaktig i deras #1-aktivitet (springa fooooort!), vilket är något synd! Fodrade täcken finns ju alltid (även om jag har en bekant vars saluki klarar minusgrader ändå...) =) Men de är väl inte så lämpade om du vill hålla på med spår eller sånt..kan jag tänka mig.


Som medlem kan du här läsa lite kort info om Sezziyanen och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Hundras passande i barnfamilj   [6] 26 mar: idaerixxn 31 mar: hundöga återkomst Tips på raser (friluftshund)   [24] 28 feb: Sofie & Zsandor 5 maj: felucca friluftshund för n00b   [5] 3 sep: snömos 9 sep: VildaVittra Tips på passande hundras?   [7] 3 aug: DagnyO 17 aug: Kalla Tips på passande hund till mamma och pappa   [11] 3 jun: Chinesecrestedlover 5 jun: almina Passande hundras   [10] 15 apr: Malinolof 16 apr: Malinolof Passande terapihund inom sjukvården?   [3] 22 jan: Tabula rasa 24 jan: Tabula rasa Spånar lite på passande ras   [38] 31 jul: Tabula rasa 4 aug: Hortensia Funderingar kring passande hundras.   [27] 20 apr: MyraPyra 27 apr: MyraPyra Raser passande drag på hobbynivå?   [12] 7 aug: DearHound 28 aug: Nukutvi Huskies
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Irish Softcoated Wheaten Terrier | Nova Scotia Duck Tolling Retriever | American Staffordshire Terrier | Dansk/Svensk Gårdshund | Portugisisk Vattenhund | Labrador Retriever | Grand Danois
© 1998-2024 Enfinia AB