Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
25 april 2016 av En salig röra i klotterplank (8 svar)
Vår förvirring efter att vår skönthet fick somna..

I fredags sa jag hejdå till min älskade gamla schäfertik. Älskad av allt och alla. Alltid glad och kärvänlig. Mjuk mot de som krävde lugn och tuff mot de som kunde ta det. Smart. Aldrig feg, alltid framåt och nyfiken. Det skär i mig så jag tror att jag ska slitas i tusen bitar. Jag har haft turen att inte uppleva något sånt här tidigare.


 


När tårarna inte rinner så lägger jag all min kärlek och tid på tösen som finns kvar här hos oss. Vi har det så härligt. Lilla sötnöt. Men det blir så verkligt för mig nu att hon är 10 år och dessutom har höfter som inte tillåter att hon finns hos oss länge till hon heller. Vi gör allt som hjälper och förebygger, men vi vet.. och vi ser.


 


Innan vi tog farväl av vår kära gamla vän så tänkte både jag och sambon att vi skulle ha några år sedan utan hund. När även vårt charmtroll som finns kvar här inte längre gör det. Men nu, både jag och sambon känner oss helt förtvivlade över tanken på att inte ha hund. Vi är ju hundmänniskor och båda är uppväxta med hundar, samt haft hund hela våra vuxna liv. Är det chocken? Hur kan vi över huvud taget tänka på en ny hund bara några dagar efter att vi hållt det vackraste i världen i våra armar medan hon tog sina sista andetag?


 


Förhoppningsvis är det underförstått att jag inte menar att vi tänkt kasta oss ut och köpa en ny hund. Frågan är helt enkelt bara om tankesättet kanske inte är helt ovanligt? Ni som upplevt hur hjärtskärande det är att ta detta farväl. Hur har ni tänkt och känt efteråt?

Bilder:

Som medlem kan du här läsa lite kort info om En salig röra och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Foder till vovva som snart ska somna in   [4] 6 nov: Danihjelm 6 nov: Gurkans Dags att få somna in?   [9] 1 apr: Mooncandle 12 maj: Voff 92 Dagen innan det är dags för hunden att somna in...   [8] 23 sep: BushundenL 24 sep: Hortensia Min hjälte har fått somna in   [11] 6 jun: Vanessa & Izor 12 jun: Luss Nu har han fått somna.   [7] 19 feb: bjo0ork 19 feb: Hortensia Han ska få somna. Mitt livs svåraste beslut(långt)   [12] 17 feb: bjo0ork 18 feb: vinthundsfeber Engla har nu akut fått somna in....:(   [16] 26 jan: GloriaAlwaEngla 27 jan: EvaochHolly Nu har hon fått somna in   [14] 15 jan: HannaS4 17 jan: Madison Är det dags att låta henne få somna?   [8] 14 jan: HannaS4 15 jan: Shih-tzumatte Förvirring i ägarfrågan   [13] 7 okt: z_z_MichaelaT 8 okt: Borzoi
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Schäfer | Finsk Lapphund | Golden Retriever | Dobermann | Jack Russell Terrier | Chinese Crested Dog | Shetland Sheepdog
© 1998-2023 Enfinia AB