Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
18 maj 2016 av Puddingpastejn i foderforum (13 svar)
Denna j-a foderhysteri...

Alltså, kom igen nu. Kan vi sluta bråka om huruvida färskfoder är bättre än torrfoder eller inte nu? Kan vi inte bara enas om att alla hundar, och ägare, är olika. Vad som är bäst enligt någon är inte det enligt en annan, eftersom vi hundägare har olika kriterier efter vilka vi bedömer fodret vi ger våra djur.


Det finns knappast ett enda foder på marknaden idag som är skadligt för hunden, i så fall skulle väl det med all säkerhet ha upptäckts ganska snart.


Precis som vi har hundar olika förutsättningar, behov och smak. Jag tål till exempel inte kaffe, klarar inte smaken av citronmeliss, min förra hund blev gasig av oxkött och min tik hatar morot, och så vidare. Nu äter hela familjen endast svenskt kött, och det är efter det kriteriet jag har valt det "bästa" fodret för oss.


Det finns inget rätt eller fel för alla, var och en får själv avgöra vilket foder som passar. Nu vet jag att det finns i alla fall en person här som inte håller med, men hen kan stoppa sina åsikter där solen inte lyser... 


Som medlem kan du här läsa lite kort info om Puddingpastejn och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Denna med ensamhetsträning   [1] 24 okt: Chin86 28 okt: Ayrin Hundägare, kan ni svara på denna snabba enkät?   [0] 8 okt: HundpassarnaUF Vilken ras är valpen på denna bild?   [4] 8 mar: knauss 11 mar: Samojeden Hjälp! Ser denna sele för liten ut??   [0] 25 jan: stinat Kan denna trimmer användas på tassarna?   [2] 13 jan: Athos, Nico, Linda 16 jan: emmagolden Vill varna er för denna människa   [0] 9 aug: jossan89 Usch för denna värme! Hur tar era hundar värme...   [7] 3 jul: -tjejligan- 8 jul: Tornvinga finns denna blandingen? (tax/rottis)   [11] 19 jun: Obelix 27 jun: hundögon gissa rasen på denna hunden   [17] 19 apr: Iglon 3 feb: Sussane Denna fråga har kommit upp tidigare på vovve   [2] 2 feb: daisyturbo 3 feb: Hortensia
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Labrador Retriever | Chihuahua | Dvärgpinscher | Fransk Bulldogg | Rottweiler | Schäfer | Boxer
© 1998-2024 Enfinia AB