Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
2 juni 2016 av Furgi i skaffa hund (3 svar)
Hundbur/inhängnad i hemmet?

Hej! Är i processen just nu att skaffa hund, är helt ny på denna sidan och ber om ursäkt redan innan om denna fråga har en egen tråd. 


Men nu till saken, jag har sett främst på youtube videos att många har sina hundar i en bur eller liten inhängnad under natten och när dem inte är hemma o dylikt. Att dem alltså inte har dem helt "fria" i hemmet hela tiden. Är detta något att rekomendera? Vad jag förstått så kan det vara bra att iaf en valp kan ha det första tiden så att den har en plats där den får vara ifred, men är det något man kan fortsätta med även när hunden är vuxen? 


Har som sagt aldrig ägt en hund själv och de i min närhet som har hund har dem lösa hela tiden hemma, förutom när dem var valpar då hade dem en liten inhägnad där dem kunde vara, typ kompostgaller med säng o vattenskål i. 


Tar gärna emot tips kring detta ämne, för och nackdelar? Hur gör ni? 


Som medlem kan du här läsa lite kort info om Furgi och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Bästa bilen för hundbur?   [4] 2 maj: Solsophia 2 maj: Lona Tips på hundbur till labrador   [7] 17 jun: KarroV 4 sep: Gurkans Hundbur till Golf halvkombi   [0] 15 okt: Damzi10 Intresse för hundbur?   [0] 10 okt: neilo hur göra med hund vid besök i hemmet   [4] 6 jul: panis 7 jul: hundöga återkomst Hundbur/hundväska hjälp!   [1] 29 dec: jumii 30 dec: Ayrin Hundbur i bilen   [3] 8 okt: ahdnil 8 okt: ahdnil Skylt till att vakta hemmet   [2] 20 sep: Ginza Schäfertik 20 sep: Jennie&Märta Ni som har fler hundar i hemmet...   [5] 3 sep: FreestyleTjejen 4 sep: Hortensia Mim hundbur för whippet?   [1] 25 jun: farjor 29 jun: Jennie&Märta
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   American Staffordshire Terrier | Jack Russell Terrier | Siberian Husky | Staffordshire Bullterrier | Yorkshireterrier | Schäfer | Rottweiler
© 1998-2021 Enfinia AB