Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
8 juni 2016 av Evravon i sjukdom & hälsa (1 svar)
Solskenshistorier trots artros

Hej.

För två veckor sedan var jag hos veterinären med min snart 7-åriga schäfer. Haltandet i höger bakben visade sig bero på att hon har artros. Jag har varit helt förkrossad sen beskedet och är fruktansvärt ledsen hela tiden.
Det märks inte på henne att det är något fel, förutom haltandet då. Hon är lika pigg, glad och lekfull som alltid och vill hänga med överallt. Veterinären sa att jag inte skulle gå några längre raska promenader med henne men att det var helt okej att hon fick gå lite kortare promenader lös istället. För Hiris del är det ingen förlust med promenaderna. Hon tycker att det är tråkigt att gå (kopplad då alltså) men älskar att få promenera okopplad och gärna med den största bollen hon kan hitta i munnen.

Jag skriver inte det här för att jag vill att någon ska vara negativ för tro mig, jag är förbannat bra på att göra mig själv ledsen och orolig. Jag är ute efter bra historier om hundar med artros. Som har levt flera år efter beskedet och som har haft ett bra liv. Det är de historierna jag söker och de enda svaren jag vill ha. Så snälla, inga jobbiga kommentarer.


Hon har börjat med injektioner och tagit två av fyra, än märks ingen skillnad men det har bara gått två veckor så jag antar att jag måste ge det lite mer tid. Jag ska även börja med Seraquin, är det någon som använt/använder det och kan säga att de märkt skillnad på sin hund?

Tacksam för trevliga svar!

/Ledsen matte och glad hund

Raser: Schäfer

Som medlem kan du här läsa lite kort info om Evravon och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Artros och framtiden   [9] 18 nov: Geka 21 nov: Ayrin Artros hos 11-årig jack russel   [11] 10 jan: karlsten 12 jan: Anneli Dasuqin artros fungerar det ?   [0] 12 nov: melvin13 Vad hjälper mot artros?   [7] 7 apr: Snäll matte 16 apr: Snäll matte Köpa cavalier king Charles spaniel trots riskerna?   [3] 22 feb: HappyoMois 26 feb: pipilotta Skaffa katt trots att vi har hund med JAKTINSTINK   [7] 9 sep: BushundenL 12 sep: BushundenL fästing som bitit fast på hunden trots bravecto   [8] 16 jun: username 2 jul: traktorn Orolig över min gamla hund med artros   [4] 9 jan: lovelabbe 14 jan: Ayrin Smittad av ovaccinerad hund trots vaccin   [3] 31 okt: Selli 6 nov: hundöga återkomst Hunden slickar på baktass trots tratt   [2] 17 sep: Padfoot 18 sep: Padfoot
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Pointer | Bracco Italiano | American Staffordshire Terrier | Schäfer | Shetland Sheepdog | Dobermann | Australian Kelpie
© 1998-2022 Enfinia AB