Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
13 juni 2016 av Lotten i övriga hundfrågor (17 svar)
Min nära vän tycker inte om min hund

Behöver skriva av min lite såhär efter helgen... jag har varit i mina föräldrars stuga över helgen med tre vänner, varav en är en väldigt väldigt nära vän, jag ser henne typ som en familjemedlem. Och hon är en fantastisk vän på alla sätt utom ett - hon tycker inte om djur. Hon kallar min hund för den istället för hon, fast jag rättat henne. Hon säger hon om hunden när hon kommer ihåg, men jag tror hon säger fel så ofta för att hon över huvud taget inte ser min hund som en individ.


Enda gången hon frågar nåt om min hund så är det frågor som handlar om typ "när ska den lära sig att vara mindre i vägen?", t ex kan hon fråga hur lång tid det tar att lära sig gå i koppel eller varför hon skäller och hur man lär henne sluta med det (min hund är 1 år).


Min kompis bor i sthlm och jag i Umeå, så vi ses inte så ofta och när vi ses så har jag ju sällan med mig hunden. Men det känns väldigt konstigt att jag ska lämna bort hunden för att jag ska träffa min kompis, klart jag låter hunden vara hos extramatte och husse om jag ska åka en helg till stockholm och dricka öl, men när vi ska  hänga i en stuga känns det väldigt märkligt att lämna bort hunden, jag vill ju ha med henne.


Framförallt blir jag ledsen över att min vän som är så viktig för mig inte fattar hur viktig min hund är för mig.


Nu i helgen så hade dessutom en av dem som var med lämnat tillagade kycklingben framme när han tog sig ett nattasnacks (trots att vi vid middagen hade pratat om att hundar inte ska äta kycklingben). Min hund fick tag på en litet ben men hon svalde det nog helt, jag såg det nämligen och var framme sekunden efter. Det gick nog bra, hon är pigg och har ätit och bajsat flera gånger sen dess, men jag blev såklart väldigt orolig och ledsen. Dessutom blev jag ännu mer upprörd när han som lämnat benen framme inte ens sa någonting, inte ens oj, absolut inte förlåt. Så då blev det dålig stämning. Då försöker min kompis lätta upp stämningen genom att skämta om det. Hon förstår verkligen inte vad ens hund är!!! Fy fan, jag blir så ledsen. Samtidigt vill jag ju inte "göra slut" med min vän för det här, hon är och har varit en otroligt viktig person i mitt liv.


Som medlem kan du här läsa lite kort info om Lotten och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
VBad tycker ni om dobermans?!   [2] 24 maj: myowngndudz 24 maj: Anneli Beslutsångest- vad tycker ni?   [7] 13 feb: aski 25 maj: Mira och Esther Vad tycker ni om Norska fodret Labb?   [7] 6 nov: duende 8 nov: pipilotta Vilket foder tycker ni är bäst av dessa två?   [1] 13 aug: duende 13 aug: Anneli Vilket foder tycker ni är bäst av dessa två?   [1] 19 feb: duende 4 mar: Voff 92 omplacera hund, vad tycker ni om det?   [14] 19 dec: k1ro 25 dec: Gurkans Vilket torrfoder tycker ni bäst om?   [14] 27 maj: duende 1 jun: Lovinadogs Vad tycker ni om Pudlar?   [15] 21 mar: xsannagsx 19 okt: Kenneth90 Vad tycker ni om Pure natural foder?   [4] 20 aug: duende 23 aug: duende Hundfoder ? Vad ni tycker är det bästa torrfodret?   [19] 20 aug: oscar_min_bichon 18 apr: Dog_training
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Tax | Schäfer | Irish Glen of Imaal Terrier | Irländsk Vattenspaniel | Basset Bleu de Gascogne | Norsk Älghund Svart | Sredneasiatskaja Ovtjarka
© 1998-2024 Enfinia AB