Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
15 juni 2016 av svordom i övriga hundfrågor (9 svar)
Hund som morrar och reser ragg mot gäster...

Hej, jag vet inte om det redan finns en tråd om detta, har letat men inte hittat något. Vet heller inte om tråden hamnar i rätt forum.

Men nu till ämnet... 

Jag har en hund på 3 år (Svensk vit älghund) och hon har på senaste tiden fått för sig att hon ska morra och resa ragg mot folk som kommer på besök. Detta har hon aldrig gjort tidigare och är i "normala fall" snäll mot andra människor.
Det känns som att jag har försökt med allt möjligt för att få henne att sluta, men inget hjälper. Jag har även sagt till gästerna att ignorera henne men vissa förstår inte utan börjar istället gulla med henne och säga saker som t.ex "Men inte behöver du morra åt mig" osv vilket inte hjälper... Jag vet att min hund inte är aggressiv utan snarare osäker när det kommer folk till oss.

Och så en sak till, jag bor i lägenhet och när vi är här hemma så låter hon inte alls lika illa när det kommer folk på besök, men när vi är hos mina föräldrar (brukar vara där i princip varje helg) så verkar hon mer osäker och morrar mer, speciellt när hon är utomhus (hon får dessutom vara lös och gå omkring som hon vill på gården). Dessutom blir ju gästerna osäkra och rädda eftersom alla inte vet hur de ska hantera situationen m.m och det är inte så kul, varken för dem eller för mig.

Tacksam för svar och eventuella tips som jag kan ha i åtanke vid nästa tillfälle! 


Som medlem kan du här läsa lite kort info om svordom och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
7 mån valp - Skäller och morrar på allt   [3] 30 jun: Nalix 4 jul: Dimma Tik morrar mot valp   [4] 22 mar: hola! 23 mar: pipilotta HJÄLP, hund biter och morrar   [5] 23 sep: molnet 28 sep: Dimma 9,5v valp morrar och biter/attackerar   [5] 31 aug: slaskankan 1 sep: Sezziyanen Valp som morrar åt vissa personer och hundar   [3] 30 okt: Chin86 11 nov: cio Min valp biter och morrar ibland när hon blir lyft   [3] 9 jul: LillaLoppan 11 jul: SanCha Antal online: 369 (365 gäster)   [7] 8 jan: SpringerSpaniel 9 jan: Sezziyanen morrar när vi tar av halsband   [3] 8 jan: exy 8 jan: hundöga återkomst hund som morrar vid besök   [21] 16 aug: panis 23 aug: Ayrin Hjälp! Valp som skäller, morrar och hugger!   [16] 1 jun: Hokuitz 2 jun: hundöga återkomst
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   American Staffordshire Terrier | Chinese Crested Dog | Schäfer | Dobermann | Jack Russell Terrier | Chihuahua | Dansk/Svensk Gårdshund
© 1998-2024 Enfinia AB