Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
20 juni 2016 av Lona i valpforum
Re: papillion svåra få rumsrena ?

Det är faktiskt inte ovanligt bland dvärghundar att de har svårt att bli rumsrena - eller, i värsta fall, inte blir rumsrena alls. Vad det beror på vet jag inte, det hjälper inte alltid att vara noga med träningen. Dock så vet jag att det finns uppfödare som har icke rumsrena hundar i avel vilket jag tycker är osedvanligt korkat.


Att det är just småhundsraser KAN bero på att det är helt enkelt lättare att ha en liten hund som inte är rumsren än en stor. Har du en rottweiler så är det ju inte hållbart att den regelbundet gör ifrån sig inne utan den blir troligen avlivad medan en mindre hund av naturliga skäl inte är lika besvärlig.


Har man en hund som inte blir rumsren talar man lämpligen om det för uppfödaren och ägaren till pappan till hunden, förhoppningsvis tar de med det i planeringen av sin avel.


Jag har dock inte hört att just pappisar skulle vara svårare än andra småhundar. Det skulle definitivt inte hindra mig från att skaffa en om jag var intresserad av rasen  .


Som medlem kan du här läsa lite kort info om Lona och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Hundägare, kan ni svara på denna snabba enkät?   [0] 8 okt: HundpassarnaUF När blev era valpar 100% rumsrena?   [11] 25 aug: nikig 29 aug: Torparinnan Hur uttalar man papillion korrekt?   [9] 25 nov: Lill-fia 26 nov: Lill-fia kan ni svara ang klor på bella 8 år   [6] 8 jan: bellaochjag 8 jan: SanCha svåra känslor hur tänka?   [18] 23 dec: nitte 24 dec: nitte Det svåra beslutet..   [8] 11 nov: z_JohannaV 13 nov: Bagarsjön Kan rumsrena tikar bli orumsrena efter löp?   [9] 7 nov: Dors1212 7 nov: Chelsea-smile uppfödare som inte svarar/slutar svara på mail?   [18] 4 sep: -fanny canis- 5 sep: -fanny canis- Att inte svara i sin egenstartade tråd   [24] 16 jun: pissemiss 16 jun: Tropper Kan plötsligt inte svara på inlägg   [3] 9 jun: Vilgot 9 jun: Vilgot
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Jack Russell Terrier | Schäfer | Rottweiler | American Staffordshire Terrier | Chihuahua | Pudel | Golden Retriever
© 1998-2024 Enfinia AB