Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
29 juli 2016 av Pawise i övriga hundfrågor (5 svar)
Flyga med hund. Någon som gjort det?

Jag ska flyga till England med mina tikar om två månader, och nu när jag ska stanna där ett längre tag så måste jag ta med dom.


Jag vet inte om det är jag som gör något fel när jag letar men jag är helt förbluffad om hur svårt det är att hitta information om att resa med hund till storbrittanien! Speciellt när det handlar om hundar som åker cargo (alltså inte i flyplanet med dig)


Hos British Airways webplats så hittade jag knappt något. Hos SAS så hittade jag ett nummer som jag ringde, dom gav mig ett annat nummer att ringa och när jag ringde dit så var det omöjligt att förstå mannen för att hans röst försvann hela tiden... så då gav han mig ett E-post adress att skriva till, jag skrev till dom och jag fick svaret att dom ska svara mig nån gång nästa vecka.


Allt detta har stressat upp mig rejält, så nu är jag här och frågar er medans jag väntar på deras svar...  • Har någon av er rest med hund?

  • Var reste ni nånstans?

  • Var brukar man checka in hundarna? (tillsammans med bagaget?)

  • Hur gick det för hunden?


Om ni vill berätta om eran upplevelse så skulle jag vara tacksam. Eller om saker ni önskade att ni viste eller hade tagit med er första gången ni reste med hund.


Tack för eran tid.


Mvh/ Nervös


Som medlem kan du här läsa lite kort info om Pawise och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Gjort undersökning av hund m. aggressivt beteende?   [4] 9 jun: Lollo272 10 jun: Draghund Vad hade ni gjort i min situation?   [4] 1 jun: Sussane 2 jun: Sussane Frågor kring att flyga med hund   [2] 20 feb: Solsophia 21 feb: Puddingpastejn Flyga med finsk lapphund   [0] 3 dec: theakarlsson Att flyga med hundar   [2] 20 jun: Miisch70 20 jun: Lona Flyga till USA med hunden i kabinen   [1] 6 jan: STM 6 jan: STM Flyga med hund - dumt eller inte?   [11] 8 feb: Baylie83 9 feb: Ayrin Vad har du gjort för auktions- eller loppisfynd?   [0] 4 aug: Ruccola Pårusad av två stora hundar, vad hade ni gjort?   [12] 22 apr: Ayrin 25 apr: Lona Hemma gjort fästingmedel   [8] 11 apr: greyhoundulla 12 apr: Dog_training
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Grand Danois | Jämthund | Irish Softcoated Wheaten Terrier | Eurasier | Flatcoated Retriever | Hamiltonstövare | Engelsk Bulldogg
© 1998-2024 Enfinia AB