Diskutera, läs
Hundforum
Chat
Medlemmar
Hundar
Bloggar
Medlemsbilder
Medlemsfilmer
Jag & mina vänner
Händelser
Statusförändringar
Mina händelser
Min profil
Mina vänner
Mina meddelanden
Annat i Rastplatsen
Hundkalender
Mina tjänster
Hjälp

Antal online:
( gäster)
 
3 augusti 2016 av DagnyO i skaffa hund (7 svar)
Tips på passande hundras?

Hej Allesammans!
Jag är väldigt ny på den här sidan men jag tänkte jag skulle fråga er om tips på en lämplig hundras då jag går i tankar på att skaffa hund.Jag bor alltså i en lägenhet på 65m2 i en by med mycket grönområden, jag jobbar som skogsmaskinsförare och är ute i naturen väldigt mycket även på fritiden, jag har haft hund förut de var en dalmatiner som jag hade i 8 år.
De jag är ute efter nu är en ganska liten hund på ca 10 kg kanske som jag hoppas kunna ha med mig i maskinen och skogen om dagarna, jag vill därför att de ska va en lite tuffare och "tåligare" hund.
Just nu har jag snöat in mig på Borderterrier men jag har ingen större erfarenhet av rasen och jag har inte heller några planer att hålla på med grytjakt... Finns de någon som kan berätta lite mer om den rasen?
Eller har någon nått tips på annan ras som kan passa mig?
Tack på förhand!


Som medlem kan du här läsa lite kort info om DagnyO och gå vidare till medlemsprofilen.
Svara på detta inlägg

Alla inlägg i denna diskussion

Liknande diskussioner:

Tråd startad
Senaste svar
Tips på vilken hundras som passar?   [4] 8 jan: Walo 12 jan: Qela Tips på hundras?   [3] 5 maj: Majblomman 25 maj: Deen Hjälp från experter; vilken hundras kan passa oss?   [6] 11 feb: Rosa86 14 feb: aenima Vilken hundras passar mig?   [11] 4 jul: VovveVovveVovve 5 jul: VovveVovveVovve Hundras som passar bäst för aktivt liv i Norrland?   [21] 26 jan: Loppan01 17 mar: *Fröken* Vilken hundras passar mig?   [3] 27 okt: Hannaandersson 28 okt: Ayrin Vilken hundras passar oss?   [14] 8 jun: jkpg 9 jun: Gurkans Förslag på kärleksfull hundras ?   [15] 29 apr: Veruska 30 jul: Effi Hundras för lydnad och långa promenader?   [8] 5 mar: Acey 9 mar: Ayrin Vilken hundras passar dessa förutsättningar?   [23] 17 nov: Laban76 21 nov: Laban76
 

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

Hundannonser Kennelsida Verksamhetssida Info om tjänster

VOVVE.NET

Om Vovve.net Kontakta oss Annonsera på Vovve.net Varumärket "Vovve"

FÖLJ VOVVE PÅ FACEBOOK

FÖLJ VOVVE ÄVEN PÅ ...

Vovve.net

TIPSA VOVVE

Något som är fel på sidan ovan?
Tryck här för att rapportera fel eller tipsa Vovve.

VOVVES NYHETSBREV

 
Populära raser idag:   Schäfer | Grand Danois | Shetland Sheepdog | Fransk Bulldogg | Rottweiler | American Staffordshire Terrier | Jack Russell Terrier
© 1998-2024 Enfinia AB